Μηπως να ονομασω το ποστ Enheim VS Fluval?

-------------------------
περα απο την πλακα του προηγουμενου ποστ(ετσι για να ηρεμησω λιγο το κλιμα)θα ηθελα να ευχαριστισω ολους σας για τις απαντησεις σας.
απο οτι καταλαβαινω οπως ειπε
Παράθεση:
Andros Ρε παιδια να σας πω εγω πιο ειναι το καλυτερο φιλτρο.Το καλυτερο φιλτρο ειναι αυτο που δουλευει σαν τον γαιδαρο για χρονια χωρις προβληματα.Οποιος εχει τετοιο φιλτρο ειναι το καλυτερο
|
.
αυτο ειναι και το καλυτερο.τωρα επειδη η εμπειρια μου στα εξωτερικα φιλτρα ειναι μηδενικη δεν θελω να βιαστω και να παρω κατι αντε απλα για να το παρω.πιστευω οτι αν ειναι να χαλασει κατι θα χαλασει οτι μαρκα και αν ειναι.(αυτο που λενε αν εισαι γκαντεμης).απο κει και μετα το enheim ecco σιγουρα απο οτι καταλαβαινω ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω κακη εμπειρια απο παραγγελιες του εξωτερικου(αν και δεν εχω διαβασει εδω μεσα για προβληματα απο παραγγελιες απο aquaristic)και θα ηθελα να το αποφυγω.
η αγορα του απο ελληνικο μαγαζι ποσο πολυ ανεβαζει το κοστος του?γνωριζει κανεις?(σε σχεση δηλαδη με 90+ευρω που θα μου βγει απο acouaristic).
παντως το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι και τα 2 ειναι καλα το καθενα για Χ λογους.σας ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου.
AXEL