Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-07, 13:31
Το avatar του χρήστη Yiannis59
Yiannis59 Ο χρήστης Yiannis59 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Καπανδρίτι-Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kastmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Τέτοιος θερμοστάτης μου έχει ανεβάσει 31 βαθμούς σε ενυδρείο (άνευ eliwell). Υποτίθεται οτι στα σωστά λίτρα δεν πάνε πάνω απο 26 - 27!

Απλά πιστεύω (κατα την ταπεινή μου άποψη οπως προανέφερα) οτι δεν είναι και οτι καλύτερο! Μπορεί ο eliwell να κάνει μια χαρά τη δουλειά του και να κόψει και να σηκώσει όπως πρέπει, απλά πιστεύω οτι αυτου του τύπου οι θερμαντήρες είναι . . . . πολύ μέτριοι! Πάντα προσωπική άποψη
Για αυτο ειμαστε εδώ για να ανταλλασουμε αποψεις και πολλες φορες μεσα απο την διαφωνια να βγαινει κατι καλο
Εγω παντος αυτη την λυση χρησιμοποιώ χρονια ποτε δεν αμπιστευθηκα θερμαντικο και θερμοστατη στο ιδιο κέλυφος εκτος απο αναγκη (κοστος)σε μικρα ενυδρεια
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Zorba_The_Freak Εμφάνιση μηνυμάτων
Βέβαια να το συζητήσουμε...
Γι' αυτό έβαλα το ποστ...

Καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να διωρθώνουμε...
Κατα αρχην δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με μονομάχους το ξεκαθαρίζω αυτο θα μιλήσω καθαρα απο τεχνικής σκοπιάς
Δεν ξερω τι αυξομειωσεις θρμοκρασιας μπορουν να αντεξουν οι μονομαχοι
Πάντως το ιδια ολα δεν ειναι σωστό ιδιοι κυκλοφορητες δεν εχουν την ίδια ροη ιδια θερμαντικά στοιχεία εχουν ανοχές και διαφορές, σιγουρα θα υπάρχουν διαφορές ποσο; δεν μπορώ να υπολογίσω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yiannis59 : 29-05-07 στις 13:32 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,28336 seconds with 10 queries