Θέμα: Ραμιρεζι
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-07, 17:22
Giorgos Ο χρήστης Giorgos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimfytakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν τα ραμιρεζι μου,συγκεκριμενα ο αρσενικος,κυνηγαει σα τρελος τη θηλυκια τι σημαινει?Πανε για ζευγαρωμα?
Αν έχεις όντως ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:
1) Ο αρσενικός θέλει να ζευγαρώσει και η θηλυκιά δεν είναι έτοιμη (οπότε την πιέζει) ή
2) Δεν ταιριάζουν σα ζευγάρι και θέλει να την "ξεφορτωθεί".

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα το μικρότερο να μην είναι θηλυκό. Καμιά φωτογραφία έχεις;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από grigoriou_s Εμφάνιση μηνυμάτων
αντε με το καλο...... να τους κατεβασεις το πεχα στο 6,5 με 6,8.....τοτε θα ζευγαρωσουν...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimfytakis Εμφάνιση μηνυμάτων
7 κανει?Μου το κατεβασαν 4 ριζες που χω μεσα μαζι και τη σκληροτητα στα 6
Μια χαρά είναι το 7 pH. Ουσιαστικά, το pH δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για την επιτυχημένη αναπαραγωγή τους. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι οι σκληρότητες να είναι χαμηλές (για να πετύχετε υψηλή οσμωτική πίεση) και να γονιμοποιηθούν τα αυγά.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από grigoriou_s Εμφάνιση μηνυμάτων
την τυρφη την χρησημοποιεις μεχρι να φτασεις την επιθυμιτη τιμη πεχα υστερα αφαιρειται........
γιατι λες την ζωνταμη τροφη μπελα;;;
καλυτερη απο την κατεψυγμενη ειναι!!!!!
Όπως σου είπαν και παραπάνω... όταν δεν ξέρεις... απλά δεν απαντάς. Αυτός είναι γενικό κανόνας (δηλαδή δεν ισχύει μόνο για τα φόρουμ... είναι κάτι σα να δίνει λάθος οδηγίες σε κάποιον που ψάχνει έναν συγκεκριμένο δρόμο... λέμε τώρα).

Η τύρφη είναι μια πάρα πολύ καλή λύση ΑΝ αυτός που την χρησιμοποιεί ξέρει να την χειρίζεται σωστά. Προσωπικά έχω κάνει πάμπολλες αναπαραγωγές δύσκολων και σπάνιων (άγριων) ψαριών που απαιτούσαν πολύ μαλακό νερό χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τύρφη... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Page generated in 0,01457 seconds with 10 queries