Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 26-04-07, 09:54
Το avatar του χρήστη johnny69
johnny69 Ο χρήστης johnny69 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 18-12-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 29
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gea-fish Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά σας παιδιά! Βλεποντας τηλεοπτικές εκπομπές που μας ξεσηκώνουν κάθε τόσο με το πόσο "αθώα" είναι τα προιόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, έπεσε το μάτι μου στο ραφάκι με τα προιόντα που χρησιμοποιώ για το ενυδρείο. Και όπως λέμε στα κρητικα "με τσίτωσε ο διάολος" να δώ τι περιέχουν όλα αυτά! χρησιμοποιώ μία συγκεκριμένη και γνωστή σειρά προιόντων για την φροντίδα του ενυδρείου αλλα δεν είδα σε καμμία συσκευασία να αναγράφονται τα συστατικά. Έτσι δεν μπορώ να ελέγξω πόσο ακίνδυνα ή επικίνδυνα είναι. Σε εβδομαδιαια βάση χρησιμοποιώ δεκάδες σταγόνες, αγνώστων υγρών για τροφή των φυτών, για τον καθαρισμό του νερου, για ph, αμμωνίες, αλλά και φάρμακα όταν αρρωστήσει κάποιο ψαράκι. τι τους δίνουμε όμως? είμαστε σίγουροι ότι με την εξάτμιση του νερού απο το ενυδρείο δεν αναπνέουμε και εμείς αυτά τα χημικά? περισσότερο δε, όταν αλλαζουμε το νερό?! οι λάμπες φωτισμού μήπως εκπέμπουν και επικίνδυνες ακτινοβολίες UVA UVB και δε ξέρω τι άλλο?

Το να χαζεύουμε τα ψαράκια μας είναι ότι καλύτερο για την ψυχική κυρίως υγεία μας αλλα μήπως υπάρχει και κάποια επιβάρυνση?

Πάντως ειλικρινα φίλε μου, ανησυχώ πολυ πολυ περισσοτερο για τα λιπασματα και τα φυτοφάρμακα που τρώω κάθε μέρα, για τον μολύσμένο απο τα καυσαέρια αέρα που αναπνέω, για την τρύπα του όζοντος,για το τσιγάρο που με ντουμάνιασε σήμερα το πρωι οταν ένας ελληνάρας μπηκε μαζί μου στο ασανσερ καπνίζοντας, για την καθιστική ζωή που κάνω, για το περιβάλλον που καταστρεφεται ............ παρά για αυτά που προσθέτω στο ενυδρείο μου τα οποια στο κάτω κατω δεν μπορει να ειναι και πολύ επικίνδυνα αφου τα βαζω στο νερο των τόσο ευαίσθητων ψαριών μου.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries