Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-07, 22:22
Το avatar του χρήστη tsikis
tsikis Ο χρήστης tsikis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαλαμίνα-Άνω Καλαμάκι
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην tsikis Send a message via Skype™ to tsikis
Προεπιλογή

1η φώτο
Όπως είναι τώρα το καπάκι χωρίς να το έχω ακόμη κόψει για να πετύχω ψύξη με τον ανεμιστήρα.. ( χειμώνας ακόμη ).
Στον πράσινο κύκλο φαίνονται τα στραπς που κρατάνε το fiberglass.
Η μώβ γραμμή δηλώνει το τμήμα που θα παραμείνει μετά το κόψιμο του fiberglass για την αξιοποίηση του ανεμιστήρα!!! (καλοκαιρινούς μήνες).
Στον κίτρινο κύκλο φαίνεται το θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι για τη στεγανοποίηση της λάμπας.
στον κόκκινο κύκλο διακρίνεται ο ανεμιστήρας (μικρός υπολογιστών) ο οποίος τροφοδοτείται από μετασχηματιστή μεταβαλλόμενης τάσης για επιθυμητή ταχύτητα ανεμιστήρα αναλόγως της εσωτερικής θερμοκρασίας....

2η φώτο
Ο κόκκινος κύκλος δείχνει τα ανοίγματα που βγαίνουν καλώδια για λάμπα,κυκλοφορητής,ανεμιστηράκι,θερμοστάτης
Στον πράσινο κύκλο οι τρύπες που έκανα για να περάσω τα στραπς για να δέσω τη λάμπα
Στο άσπρο πλαίσιο φαίνονται οι τρύπες που άνοιξα για την εκτόνωση της θερμοκρασίας μιας και το fiberglass δεν το έχω κόψει ακόμη και ζεσταίνεται το καπάκι..αν θέλεις το κάνεις!!!

3η φώτο
Το άσπρο βελάκι δείχνει τον μικρό!!!!!
Το πράσινο βελάκι δείχνει το πώς μπήκε το ανεμιστηράκι...(στο πλάι)
τα καλώδια απλά τα έχω κολλήσει στο πλάι με μονωτική μιας και έχω αφαιρέσει τον μετασχηματιστή.

4η φώτο
Το ενυδρειάκι του μικρού όπως δείχνει τώρα χωρίς να διακρίνονται όλα τα παραπάνω..
Η αλήθεια είναι πως αν έβλεπε κάποιος το τι έχω κάνει και δείχνει έτσι ισως να έβαζε τα κλάματα.

Εμένα πάλι με ικανοποιεί μιας και κατάφερα κάτι και εγώ για τον φίλο μου στο γραφείο του σπιτιού μου αφού αυτός με αποζημιώνει με τις φιγούρες του και το υπέροχο έντονο χρώμα του.

Αυτά τα ολίγα από εμένα....

Ελπίζω να σε βοήθησα.....

Sorry για το μακροσκελές μήνυμα...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  1.jpg
Εμφανίσεις:  311
Μέγεθος:  81,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  2.jpg
Εμφανίσεις:  300
Μέγεθος:  67,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  3.jpg