Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-07, 15:48
Το avatar του χρήστη a-sakis
a-sakis Ο χρήστης a-sakis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Access Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις δίκιο για οποιοδήποτε άλλο ζώο θα ήταν ανήθικο τα ψάρια όμως είναι αναλώσιμα και πάνω απΆ όλα τόσο φθηνά που δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάμε στο ενυδρείο μας. Όταν δεν τα θέλουμε πια ή δεν μας βολεύει απλά τα πετάμε στην τουαλέτα………….
Λυπάμαι όταν βλέπω ανθρώπους να έχουν τόσο «ελαστική» ηθική ή όταν η «φιλοζωική» μας διάθεση περιορίζετε μόνο σε πλαίσια που μας βολεύουν.
Macblackδεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου (στο κάτω, κάτω είσαι νέος στο forum, άλλα και στο χόμπι και όταν δεις πόσο άδικο έχεις όταν νομίζεις ότι τα ψάρια δεν είναι όπως τα υπόλοιπα ζώα/κατοικίδια, με το δικό του χαρακτήρα το καθένα, με μητρικά ένστικτα που θα ζήλευαν πολλοί άνθρωποι και ιδιοτροπίες στο φαί και την συμπεριφορά τους, τότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα θεωρείς αναλώσιμα).

Σαν κάποιον γνωστό μας ακούγομαι το ξέρω……………..

Και ούτε το ειρωνικό μου ύφος είχε στόχο εσένα. Απλά δεν θέλω να δει κάποιος νέος σε αυτό το φόρουμ αυτό το ποστ χωρίς τον αντίλογό/ άποψη των περισσοτέρων εδώ μέσα και θεωρήσει ότι αυτή είναι η σύνηθες πρακτική ανάλωσης των ανεπιθύμητων
Πάντα φιλικά,

Εύα

Συμφωνώ απόλυτα
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01623 seconds with 10 queries