Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-07, 11:09
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator

Περιοχή: Γλυφάδα
Προεπιλογή

Χαίρομαι που σου αρέσει...Δυστυχώς τώρα δεν είναι έτσι...
Ο λόγος που έχω διαυγές νερό είναι τα πολλά φυτά,η πολύ δυνατή φίλτρανση(2100λίτρα/ώρα σε 200λιτρο ενυδρείο) αλλά και το ότι είχα αλλάξει νερό πριν μια-δυο μέρες .Με τον καιρό σκουραίνει λίγο και εμένα αλλά μετά έρχεται η αλλαγή νερού και το καθαρίζει πάλι...Πάντως,πραγματικά πιστεύω πως τα φυτά βοηθάνε παρα μα πάρα πολύ στο να έχει πιο διαυγές νερό...Με την ίδια ρουτίνα όταν δεν είχα φυτά,το νερό γινόταν πολύ πολύ σκούρο καφέ,σαν να είχα βάλει ένα μπουκάλι blackwater extract...Οπότε πραγματικά το αποδίδω στα φυτά...Πάντως,που λες λίγα φυτά,αν προσέξεις η επιφάνεια του σκοτεινού μέρους είναι καλυμμένη με Lemna minor και Pistia stratiotes...Οπότε το λίγα αδικεί...είναι πάμπολλα
Σχετικά με το ''χρώμα'' στα φυτά,είναι καφέ άλγη,και εμένα έβγαζε ελάχιστη,ούε που τη πρόσεχες όμως γιατί ήταν λίγη...Δεν φταίει το είδος τύρφης σε αυτό,απλά αυτή η άλγη βγαίνει όταν υπάρχει λίγο φως και λίγα θρεπτικά στοιχεία στο νερό...Αν δεις βγαίνει συνήθως όταν το νερό είναι πολύ σκούρο πλεον,εμένα μόνο τότε έβγαινε λίγη...

Page generated in 0,01909 seconds with 10 queries