Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carebean pirate
Σίγουρα όλο και κάποιος θα περνάει από εκεί...Εσείς στα δικά σας ενυδρεία δεν περνάτε ποτέ από κοντά..?
Το ξέρω πως είναι λίγα 30 εκατοστά αλλά επειδή θα μπεί ακριβ΄ψς στον τοίχο δεν μπορώ να το κάνω μακρύτερο...θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά....
Το ενυδρείο θα το κάνω σίγουρα...αυτό που δεν ξερώ ακριβώς πως θα κάνω είναι οι κόντρες...Που ακριβώς μπαίνουν..?
 Μπορείτε να μου δείξετε μερικές φωτό με diy ενυδρεία και τις κόντρες κολλημένες, για να πάρω μια ιδέα...
Α, και μερικά ενυδρεία diy με τις βάσεις τους για να πάρω μια ιδέα.....
Σε λίγο θα τελιώσω τα σχέδια του ενυδρείου με τις διαστάσεις του, να μου πείτε τις γνώμεις σας..... 
|
Ρε συ πειρατή, γιατί μπαίνεις αλήθεια στον κόπο και μας ρωτάς όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα κάνεις του κεφαλιού σου.
Σου λένε ότι το ενυδρείο αυτό δεν κάνει για δίσκους (εγώ θα έλεγα δεν κάνει γενικά για ενυδρείο) και με ύφος απαντάς ότι θα το φτιάξεις όπως και να έχει.
Ρωτάς για τις κόντρες και περιμένεις απάντηση. Τι να σου απαντήσουμε? Ότι έτσι όπως είναι το ενυδρείο ουσιαστικά δεν παίρνει κόντρες γιατί δεν θα μείνει καθόλου άνοιγμα από πάνω?
Για σκέψου λίγο. 300 χιλιοστά το πλάτος -24 χιλιοστά το πάχος των τζαμιών -160 χιλιοστά περίπου οι κόντρες θα σου μείνουν μόλις 116 χιλιοστά που σημαίνει 11,6 εκατοστά.
Άντε με τις υγείες σου.
Α! και που σε… όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν μέσα στο GAB. Ψάξιμο θέλει.