Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-06, 22:12
Το avatar του χρήστη SOCRATIS
SOCRATIS Ο χρήστης SOCRATIS δεν είναι συνδεδεμένος
Goldfish Moderator

Περιοχή: ΒΕΡΟΙΑ
Post Ιατρικό ανακοινωθέν

Η επέμβαση που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα αναβάλλεται διότι θα απουσιάζουν κάποιοι βοηθοί του καθηγητή ,λόγω των δημοτικών εκλογών και ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να γίνουν εγκαίρως οι κατάλληλες προεργασίες στο χειρουργείο .
Την ερχόμενη Τρίτη κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης , θα οριστεί νέα ημερομηνία(κάθε εμπόδιο σε καλό, λέω εγώ).

Στην σημερινή μας επαφή εκτός των άλλων δεν παράλειψε να μου τονίσει για δεύτερη φορά ότι δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την έκβαση της επέμβασης (αυτό ομολογώ με βάζει σε σκέψεις) και ότι όλα γίνονται αφιλοκερδώς .

Άκουσε με ενδιαφέρον (θα έλεγα) τα λίγα που του είπα για τον Π.Σ.Φ.Ε και τέλος, δεν έφερε καμιά αντίρρηση στο να γίνει χρήση κάμερας και φωτογραφικής μηχανής.

Από την άλλη ο " Blackberry" που δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση όταν τον απόκτησα δείχνει ότι έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του .
Το μόνο πρόβλημα που συνεχίζετε , λόγω του μικρού εύρους ορατότητας είναι ότι τρομάζει πολύ εύκολα γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού(χθες διαπίστωσα ότι του έλειπε ένα λέπι).Και παρόλο που προσπαθώ να ταΐζω τροφές με χαμηλά ποσοστά πρωτεΐνης έτσι ώστε να μην αυξάνεται το λίπος έχω την εντύπωση πως το ένα μάτι του «έκλεισε» κι άλλο.

Τι να πω; Αυτό το ψάρι με έχει αγχώσει .

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01528 seconds with 10 queries