Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-06, 01:16
Το avatar του χρήστη KOKORAS
KOKORAS Ο χρήστης KOKORAS δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΑ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από memy
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις πάντως, να το έχετε υπόψη σας αυτό. Το πρώτο μου ενυδρείο είναι από το Καρφούρ κι από τότε δεν ξαναπήρα άλλο. Καταρχήν πληρώνεις εξτρά το φίλτρο γιατί τα δικά τους δεν είναι επαρκή και κατά δεύτερον είναι πολλά κομμάτια ελαττωματικά (εμένα η λάμπα ανάβει όποτε το θυμάται!) κι έχω ακούσει και περιπτώσεις διαρροών κ.λ.π.
Είναι καλύτερα και στη περίπτωση του ενυδρείου να εμπιστευτείς μια επώνυμη μάρκα. Άσε που δε σου επιτρέπουν ν'ανοίξεις το κουτί να ελέγξεις αν είναι σπασμένο! Γουρούνι στο σακί δηλαδή!...
Συμφωνώ στο ότι πληρώνεις παίρνεις. Το μεγάλο του Καρφούρ το έχω εδώ και 9 μήνες. Πρωσωπικά είμαι είμαι ευχαρηστημένος γιατί με "έμπασε" στο χώρο του χόμπι με λιγοστό κόστος (πάντα σε σχέση με τα λίτρα του). Δεν ξέρω εάν κατατάσομαι στους τυχερούς, αλλά άλλαξα μόνο τον κυκλοφορητή με έναν 600 λίιτρων κόστους 13 ευρώ. Τό ότι έβαλα και δεύτερη λάμπα επειδή το ήθελα φυτεμένο δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο κρίνεται ανεπαρκές.
Για τις περιπτώσεις διαροών που αναφέρεις Μαράκι υπάρχει και η εγγύηση που δίνεται με το προιόν.
Στην δική σου περίπτωση σχετικά με το άναμα της λάμπας, εάν βαριέσαι να περιμένεις την εξέλιξη της εγγύησης, μπορείς να αλλάξεις το σταρτερ και να τελειώσει το προβλημα σου με ένα κόστος 1 ευρώ περίπου.
Συμφωνώ ότι η ποιότητα δεν είναι αντάξια με ένα ακριβοπληρωμένου και επώνυμου ενυδρείου. Αργότερα μπορείς να το κάνεις δεύτερο ενυδρείο.
Επαναλαμβάνω συμφωνώ στο ότι πληρώνεις παίρνεις.
Φιλικά Νίκος.

Υ.Γ. Το Σάββατο θα σου έχω αρκετά κλαδέματα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02194 seconds with 10 queries