Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-10-06, 19:05
Το avatar του χρήστη klime
klime Ο χρήστης klime δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Καβάλα
Προεπιλογή

Να στε καλα και πάλι... πήρα την απόφαση τελικά να πάρω ένα κατοσταρι ενυδρειο για αυτά τα μωρά μου. Όσο για τα τιγράκια με τα σκαλάρια τα πάνε πολύ καλά εδώ και 6 μήνες... Δεν ξέρω παιδια γιατί αλλα υπάρχουν και εξερέσεις πιστεύω στους κανόνες και όπως παντού έτσι και εδώ. Η αδερφή μου να φανταστείτε έχει βάλει σκαλάρια σε κατοστάρι ενυδρείο μαζί με Neon ξυφοφόρους και καρδινάλιους, παρ' όλο που εγώ της είπα να μην το δοκιμάσει κάτι τέτοιο, αλλα τελικά μετά απο 6 μήνες όχι μονο ολα πάνε κατ' ευχήν αλλα μεγαλώνουν κιολας... Επίσης θα ήθελα να πώ οτι σχετικά με το post που έκανα φύγαμε εκτώς θέματος πιστεύω γιατι εγώ ρώτησα ποιά ασθένεια μπορεί να έχει το σκαλάρι μου και όχι αν τα 60 λίτρα φτάνουν για τα ψάρια που ανέφερα.. το γνώριζα και το γνωρίζω αυτό... οτι 60 λ είναι λίγα. Σε καμιά περίπτωση δεν πάω ψάρια πίσω στον petshopα μου γιατί ο άνθρωπος όχι μονο δεν αγαπάει το αντικείμενο... είναι και άσχετος. Μια προηγούμενη φορά που πήγα με ένα φίλο μου δύο ψάρια πίσω γύρισε και μας είπε "τι μου τα φέρατε.. πετάξτε τα στην λεκάνη της τουαλέτας". φρύκαρα. Οπότε πήρα την απόφαση να πάρω μεγαλύτερο. Επίσης το σκαλάρι μου πάει καλύτερα μετά την αλλαγή νερού γύρο στο 40% που έκανα αλλα εξακολουθεί να φέρει τα σημάδια στα βράγχια του. Καταλαβαίνω οτι ίσως να μην φύγουν ποτέ ή ακόμα και να αργήσουν να φύγουν... Πάντως ευχαριστώ τους πάντες για τα λόγια τους.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klime : 06-10-06 στις 20:13
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02664 seconds with 10 queries