Αν μιλούσαμε για θαλασσινό θα σου έλεγα κατευθείαν για κατακρήμνιση ασβεστίου, στου γλυκού νερού τώρα μπορεί να συμβεί αυτό σε περιορισμένο βαθμό όταν σε σχετικά σκληρό νερό επέλθει μια χημική δυσαναλογία.
http://www.thetropicaltank.co.uk/cloudywt.htm
Τώρα με τη δική σου σκληρότητα τη να πω;
Προφανώς κάποιο χημικό ή κάποιος συνδιασμός χημικών φταίει. Στη θέση σου θα δοκίμαζα να ρίχνω τα λιπάσματα μου με διαφορά μιας ημέρας, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα αλληλεπίδρασης κάποιων στοιχείων.