Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-06, 18:57
Το avatar του χρήστη Strahos
Strahos Ο χρήστης Strahos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gwgw
καταρχην αυτος που θελει να παρει σκυλο..Θα πρεπει πρωτα να καθισει και να σκεφτει..!
Για ποιο λογο θελει τον σκυλο.. για φυλακα? για συντροφια? για κυνηγι?
Δευτερον θα πρεπει να σκεφτει το μεγεθος του.. Ο σκυλος δε μενει μικρος για παντα, ουτε το καλοκαιρι θα τον αφησει μοναχο του στο σπιτι..
Αν θελει να παρει μεγαλοσωμο θα πρεπει να ξερει τι θα τον κανει το καλοκαιρι που θα θελει να παει διακοπες...Δεν ειναι τοσο ευκολο να ταξιδευεις με εναν μολοσσο..
Τριτον, τα καθαροαιμα, εχουν τις στανταρ αρρωστιες της καθε ρατσας..
Θα πρεπει να ειναι ενημερωμενος για αυτα πριν καταληξει σε μια ρατσα
Τεταρτον, οσο πιο μεγαλο ειναι το ζωο τοσα ποιο πολλα εξοδα θελει..
απο την τροφη, σαμπουαν αλλα και μεχρι το αυτοκινητο που θα θελησει να παρει ο ιδιοκτητης..!!
Πεμπτον, ο ιδιοκτητης πρεπει να φροντισει περα απο την καλη υγεια, τροφη του ζωου και την εκπαιδευση του, αν θελει να κανει σωστη δουλεια και να εχει ενα ζωο, αρκετα χρονια χωρις προβληματα..!
και τελος θα πρεπει να λαβει υποψιν του και την εμπειρια του, δε μπορει δηλ να μην ειχε καποιος ποτε σκυλο και να παει να μου παρει ροτβαιλερ!
Δεν εχω τιποτα με τη ρατσα, ισα ισα θα γουσταρα πολυ ενα..ΑΛΛΑ η καθε ρατσα θελει μια μικρη διαφορετικη αντιμετωπιση, γιατι μιλαμε για δυνατα ζωα που αν ειναι ανεξελεγκτα θα δημιουργηθει τεραστιο προβλημα τοσο στους γυρω αλλα και στην ιδια την οικογενεια..
Σκεφτειτε τη διαφορα, αλλο ενα ανεξελεγκτο κοκερ.. και αλλο ενα ανεξελεγκτο ροτβαιλερ...
συμφωνώ απόλυτα σε όλα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratos111
Δεν εχεις δει τοτε ροτβάιλερ.
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Συγνωμη για το σχολιο αλλα παραπληροφορεις οσους δεν ξερουνε...κτλ
Στράτο μην λες τέτοια πράγματα γιατί όπως είπε και η Γωγώ δεν πρέπει κάποιος που δεν είχε ποτέ σκύλο να πάρει ροτβάιλερ! κι όπως είπες κι εσύ με την σωστή εκπαίδευση αυτός ο σκύλος γίνεται "σωστός" αυτό λέω και παραπάνω. και θέλω να προσθέσω πως όπως κάνουμε με τα ψαράκια έτσι και με τα υπόλοιπα ζώα όπως και τα σκυλιά πρέπει πρώτα να διαβάσουμε πολύ για την ράτσα που μας ενδιαφέρει. εγώ ήθελα να πάρω μεγάλο δανό και παρήγγειλα βιβλία από εξωτερικό, διάβασα έμαθα τα πάντα και αποφάσισα οτι προς το παρόν δεν μπορώ να έχω, φαντάζεστε να έπαιρνα και μετά να είχα προβλήματα?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01614 seconds with 10 queries