Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μάγγος Θωμάς
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Ο Κώστας θέλει να στήσει ένα ημυαυτόματο σύστημα αλλαγών νερού στο τανκ με τους δίσκους. Αυτό προυποθέτει να αποθηκεύει νερό απο α/ο διαφορετικά η αλλαγή θα παίρνει 12 ώρες για να γίνει.
Χρειάζεται για την αλλαγή του περίπου 200 λίτρα και η σκέψη του είναι να τοποθετήσει ένα δοχείο 250 λίτρων στο πατάρι του και πολύ σωστά σκέφτεται. Για να το γεμίσει αυτό η α/ο θα δουλέψει 24 ώρες και σε αυτό το διάστημα θα παραχθούν 750 λίτρα "βρώμικου" νερού.
Και το θέμα παραμένει και είναι ότι η μπετονένια πλάκα του παταριού είναι 99% σίγουρο ότι δεν έχει κατασευαστεί για να πάρει αυτά τα φορτία !!!!!
Άποψη μου Κώστα είναι ότι πρέπει να αυξήσεις την συχνότητα των άλλαγων μειόνωντας έτσι την ανάγκη αποθύκευσης μεγάλου όγκου νερού.
|
θωμα μου ,το πειραμα εγινε,και τωρα περιμενω...να δω τη λειτουργια του.....
ανακεφαλαιωση <λοιπον
2χ250 λιτρα πλαστικες δεξαμενες,η μια για νερο αο,η αλλη μαζεμα ''βρωμικου''για καταναλωση στο wc.
kai στις 2 δεξαμενες υπαρχουν υπερχειλησεις(για να φυλαμε και τα ρουχα μας)απο οτι βλεπω, εντελως στη χειροτερη περιπτωση, θα εχω 500 κιλα πανω απο το κεφαλι μου.......

...δεν νομιζω ομως οτι αυτο το φορτιο ειναι απαγορευτικο....ισως ...οριακο...????..και δεν ειμαι καν γαλατης.....