Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #14  
Παλιά 27-09-06, 08:23
Το avatar του χρήστη Μάγγος Θωμάς
Μάγγος Θωμάς Ο χρήστης Μάγγος Θωμάς δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-12-2004
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 164
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Μάγγος Θωμάς
Προεπιλογή

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Ο Κώστας θέλει να στήσει ένα ημυαυτόματο σύστημα αλλαγών νερού στο τανκ με τους δίσκους. Αυτό προυποθέτει να αποθηκεύει νερό απο α/ο διαφορετικά η αλλαγή θα παίρνει 12 ώρες για να γίνει.

Χρειάζεται για την αλλαγή του περίπου 200 λίτρα και η σκέψη του είναι να τοποθετήσει ένα δοχείο 250 λίτρων στο πατάρι του και πολύ σωστά σκέφτεται. Για να το γεμίσει αυτό η α/ο θα δουλέψει 24 ώρες και σε αυτό το διάστημα θα παραχθούν 750 λίτρα "βρώμικου" νερού.

1. Μέσα σε 24 ώρες αποκλείεται να καταναλωθούν 750 λίτρα νερού μόνο για το καζανάκι απο τον οποιονδήποτε ............. !!!!!!

2. Μέσα σε 1 εβδομάδα αποκλείεται να καταναλωθούν για το καζανακι 750 λίτρα νερού απο τον οποιονδήποτε .............. !!!!!!

Και το θέμα παραμένει και είναι ότι η μπετονένια πλάκα του παταριού είναι 99% σίγουρο ότι δεν έχει κατασευαστεί για να πάρει αυτά τα φορτία !!!!!

Άποψη μου Κώστα είναι ότι πρέπει να αυξήσεις την συχνότητα των άλλαγων μειόνωντας έτσι την ανάγκη αποθύκευσης μεγάλου όγκου νερού.

Παράδειγμα : στην καθημερινή ρουτίνα σου κάνεις αλλαγές 20-25 λίτρων. Ταϊζεις 5 λεπτά και στην συνέχεια άλλο ένα 15 λεπτο "επιβλέπεις" την άλλαγη. Χρειάζεσαι μια δεξαμενή 50 λίτρων γαι να έχεις και καβάντζα και σε ένα 24ωρο έχεις "βρώμικο" 60 λίτρα ........................ που πάλι δεν καταναλώνονται αλλα δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα αντοχής του παταριού σου με τα 100 λίτρα που θα έχεις εκεί. Έχεις και σχετικά μεγάλη α/ο οπότε αν χρειαστεί για καμιά super αλλαγή την βάζεις σε mode υπερωρίας
__________________


Don't Panic (<-----In Big Friendly Letters)
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01557 seconds with 10 queries