Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carebean pirate
Κάπως έτσι δεν ξεκίνησε και ο κλάζ με τον νέο του δίσκο..?
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9150
Η αντίδραση σας δεν ήταν η ίδια.....Είχε ph 7.4 (εχώ έχω πιο χαμηλό) και τόσα άλλα ψάρια που σίγουρα θα στρέσαραν τον δίσκο....
Εμένα είναι 2 δίσκοι μόνοι τους σε ένα αρκετά μεγάλο ενυδρείο, με φυτά, τρώνε όποτε τους βάλω κτλ ...... 
|
αν και με καλυψε ο δημητρακης,εντουτοις αγαπητε μου χριστοφορε,κανεις δεν αρνηθηκε οτι πολλες φορες απο υπερβολικη μας βιασυνη και σιγουρια αγνοοουμε αυτους που μας συμβουλευουν ξανα και ξανα ,και νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα,ενω δεν ειναι ετσι.πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ηλικιας ,αλλα καθαρα θεμα εγωισμουπου εχει ο καθενας μας.και εγω εχω κανει πολλα λαθη,αν καιασχολουμαι στο χομπι απο τα 12 μου εχοντας 2 χρυσοψαρα.......εντουτοις ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ αρχισα να γινομαι εδω και ενα χρονο,γιατι χομπιστας δεν ειναι αυτος ο οποιος απλα σε μια κατασκευη που περιεχει νερο βαζει μερικα ψαρια ...και οπου παει....χομπιστας ειναι αυτος ο οποιος διαβαζει-βλεπει-ακουει,και αισθανεται ΚΑΙ ΜΕΤΑ πραττει αναλογα....
γι'αυτο η παραπανω σου συγκριση ειναι τουλαχιστο ατυχη.....μην το βαζεις κατω ομως.συνεχισε το διαβασμα,αλλα παντα μα παντα να ακους τους παλιοτερους και τους μεγαλυτερους σου γιατι αυτα που κανεις τωρα εσυ τα εχουν κανει στο παρελθον και γνωριζουν τις κακοτοπιες...
καλη συνεχεια.......