Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gwgw
Ειναι λιγο παραπανω απο δεκαλιτρο?
θελεις να μου εξηγησεις γιατι δε μπορω?
εδω αλλοι βαζουν την απλη τη γενηστρα (απο τουλι που ειναι) ωστε να απομακρυνουν την μανα και να σωσουν μικρα.
εκει δε θα μπαινει τιποτα αλλο, θα εχει βεβαια και φιλτρο και οξυγονο και θερμοστατη οταν χρειαζεται, οποτε θα εχουν και χωρο να κολυμπουν μεχρι να μεγαλωσουν λιγο..
|
Γιατί γλυκεία μου Γωγώ το 10λιτρο θα σου χρειαστεί μόνο για κανά δυο βδομάδες. Ο λόγος είναι ότι θα μεγαλώσουν τα μικρά, αλλά το μέγεθος τους δεν θα επιτρέπει να τα βάλεις στο μεγάλο ενυδρείο οπότε θα αγοράσεις και άλλο 20-30 λιτρα.
πάρε ένα 30λιτρο από την αρχή να καθαρίσεις. Στο κοντινό μέλον θα δεις πόσο χρήσημο θα σου είναι.
Όσον αφορά την γεννήστρα που μου ανέφερες έβαλα για κανά μήνα μέσα 30 μόλυ. Μου μεγάλωσαν ελάχιστα και έχασα τα μισά. τα μετακόμισα σε 12λιτρο μέσα σε μια βδομάδα πήηραν το διπλάσιο μέγεθος. Στις επόμενες 3 βδομάδες έμεινα με 2 μόνο τα οποία δεν μεγάλωσαν καθόλου. Λόγω μεγέθους δεν τα έβαλα στο μεγάλο ενυδρείο. Αποτέλεσμα να έχω καταφέρει λόγω απειρίας τότε βέβαια να έχω μετά απο 6 μήνες σε άλλο 96λιτρο ενυδρείο με ζωοτόκα μόνο, δύο υπέροχες μικρογραφίες μολυ. Τα καταδικασα σε νανισμό.
Αυτά από εμένα
φιλικά Νίος