Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-09-06, 13:40
Το avatar του χρήστη DimmyF
DimmyF Ο χρήστης DimmyF δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αγ. Δημήτριος - Αθήνα / ΠΑΤΡΑ
Προεπιλογή

Γειά σου spetzouras!
Λοιπόν:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spetzouras
Όσον αφορά τα βακτηρίδια,μου έδωσαν το JBL Denitol και σαν αντιχλώριο το JBL Biotopol.Μια άλλη απορία που έχω..στο κουτί από το αντιχλώριο γράφει ότι είναι με Aloe Vera ( σαν τα σαπούνια ), είναι καλό αυτό για το ενυδρείο ή να το πάω πίσω???
Μια χαρά είναι τα προϊόντα που πήρες της JBL.
Παράθεση:
Για το ενυδρείο,έχω αυτό που έχει το θερμοστάτη,το φίλτρο και την αντλία στο πλαστικό κουτί μέσα στο ενυδρείο...λέτε να χρειάζεται επιπλέον στήριξη με την ειδική σιλικόνη????Αν ναι που μπορώ να την προμηθευτώ?

Φίλε DimmyF μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι εννοείς και τι μέτρα πρέπει να λάβω??
Αυτό το πλαστικό κουτί που λες πώς στερεώνεται στο ενυδρείο?? Με βεντούζες? Ή μήπως είναι κολλημένο με μαύρη σιλικόνη πάνω στο τζάμι?
Αν είναι με βεντούζες ακολούθησε τη συμβουλή του bakogiannisd που αναφέρει πιο πριν. Σηλικόνη θα βρεις ήτε σε pet shops ήτε σε χρωματοπολεία κ θα ζητήσεις σηλικόνη για ενυδρειακή χρήση.
Αν είναι το μαύρο κουτί όμως κολλημένο με σηλικόνη στο τζάμι..τα πράγματα αλλάζουν...Προσωπικά σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να το βγάλεις το κουτί αυτό κ να αγοράσεις ένα άλλο φίλτρο...(Για το πώς θα βγάλεις το κουτί, δεν είναι δύσκολο, μπορώ να σου στείλω ένα pm κ να σου εξηγήσω.)
Παράθεση:
Άλλη ερώτηση:Μια καλή αντλία πόσο κοστίζει περίπου?
Εγώ αγόρασα μία Ιταλική της Sicce με max ροή 800lt/h 25€.
Παράθεση:
Και κάτι τελευταίο:Εχθές έβαλα στο ενυδρείο 5kg είδικό χώμα για τι ενυδρείο,και από πάνω έστρωσα άμμο (όχι την ψιλή) και ανακάτεψα την άσπρη με την "ασπρόμαυρη" (συγνώμη για την ορολογία ).Υπάρχει πρόβλημα με αυτό?
Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, συγγνώμη δεν κατάλαβα τι εννοείς
Παράθεση:
Από Παρασκευή θα ξεκινήσω το στρώσιμο με τα βακτηρίδια και την αμμωνία...
Keep working!!
Μπορεί αυτή τη στιγμή να είσαι κάπως μπερδεμένος αλλά είσαι σε καλό δρόμο!!
Συνέχισε να ψάχνεις κ να διαβάζεις κ όλα θα πάνε καλά

Page generated in 0,01655 seconds with 10 queries