Αγαπητέ Χριστόφορε .....
Χωρίς να θέλω να σου γκρεμίσω τα όνειρα (όλοι κάνουμε άλλωστε) απο όσο θυμάμαι τον τελευταίο καιρό έχεις πάρει αρσενικούς μονομάχους , έχεις πάρει θηλικούς μονομάχους .... σκέφτεσαι αναπαραγωγή μονομάχων και αν δεν απατώμαι είσαι σε στάδιο καλού ταίσματος για να τους ζευγαρώσεις, το οποίο συνεπάγεται χρόνο, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, Χρόνο, χρόνο, και εξ' άλλου και ΧΩΡΟ για να διαχωρίσεις τους μονομάχους απο τις γέννες ....
ΤΩΡΑ, έχεις ξεσηκωθεί ΚΑΙ με δίσκους ......
ΔΕΝ έχεις τον κατάλληλο χώρο ... ΔΕΝ εχεις τις κατάλληλες γνώσεις για τους δίσκους, ΔΕΝ έχεις κατάλληλο εξοπλισμό για δίσκους ( ΑΟ που είναι βασικότατο πάνω απο όλα) αλλά παρ' όλα αυτά θές δίσκους ...
Χαλάρωσε λίγο .... κοίτα πως θα πάνε τα ώς τώρα ψαράκια σου, κάνε τις αναπαραγωγές σου ... και άσε τους δίσκους για αργότερα που και πιο πολύ χώρο θα έχεις, και περισσότερο χρόνο, και περισσότερες γνώσεις και κατάλληλο εξοπλισμό .....
Κρίμα δεν είναι να δώσεις ένα κάρο λεφτά για να πάρεις δίσκους, που θα ταλαιπωρούντε και που θα σου πεθάνουν μετά απο λίγο καιρο ? άδικο δεν είναι ?
σκέψου το ..... ΟΛΑ στην ΩΡΑ τους !!
Υ.Γ θέλω ενα δελφίνι στο 120λιτρό μου ....
Υ.Γ2 πάντα φιλικά !