Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GP250381
εγω παντως βραζω τα παντα,απο το συκωτι και τις γαριδες μεχρι το σπανακι!!!!!  .οχι βεβαια μεχρι να λιωσουν
|
Επειδή έχω δουλέψει 2+ χρόνια ως μάγειρας σε μεγάλο εστιατόριο έχω να πω το εξής:
Η θερμοκρασιακή ζώνη ανάπτυξης βακτηριδίων στις τροφές είναι περίπου από 4 έως 72 οC (με pick στους 37)... Συμπέρασμα.. τα 'με λίγο βράσιμο' τρόφιμα Βρίσκονται μέσα στη ζώνη.. ΑΛΛΑ δε νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολεί ΤΟΣΗ ανάλυση ΑΡΑ καλύτερα χωρίς βράσιμο όπως είπε κ ο Τόλης