Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 16-08-06, 12:21
Το avatar του χρήστη mmbuna
mmbuna Ο χρήστης mmbuna δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2004
Περιοχή: Άγιος Στέφανος
Μηνύματα: 402
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην mmbuna Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην mmbuna
Προεπιλογή

Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην βάλεις τίποτα άλλο σε αυτά τα λίτρα!

Επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο να ακούσεις μια τέτοια συμβουλή, αν, και λέω αν αποφασίσεις να πάρεις ένα τόσο ακραίο ρίσκο να βάλεις και άλλα ψάρια, μην βάλεις τίποτα άλλο εκτός από άλλα Metriaclima που ίσως να αντέξουν τον 'ξυλοδαρμό'.

Οι 2 ακρέες περιπτώσεις που θα μπορέσεις να βάλεις και άλλα ψάρια στα 180 λίτρα σου, αλλά με πολύ χαμηλές (για να μην πω μηδαμινές) πιθανότητες να μην πάθουν ζημιά όλα, θα είναι:

1) Να βάλεις πάρα, μα πάρα πολλές πέτρες και με ύψος σχεδόν μέχρι την επιφάνεια του νερού σου, ώστε τα 2 είδη να συναντιόνται σπάνια.

2) Το άλλο άκρο, συνηστά στο να αφαιρέσεις τις περισσότερες πέτρες σου, να βάλεις αρκετά ψάρια (over-population) σε σημείο που να μην ξέρουν με ποιόν να πρωτοτσακωθούν τα metriaclima (ή όποια άλλα 'επιθετικά' ψάρια βάλεις) και έτσι να επιζήσουν τα περισσότερα.

Κλείνωντας, χωρίς να είμαι ο ειδήμων αν και έχω μεγαλώσει και ζευγαρώσει αρκετά mbuna τα τελευταία 2 χρόνια, τα 2 παραπάνω σενάρια είναι πολύ ακραία, και επαναλαμβάνω, ότι η σοφή οδός θα ήταν να μην βάλεις άλλα ψάρια με τα ήδη υπάρχοντα, (στα υπάρχοντα λίτρα πάντα).
__________________
eLearning Industry Learn all about Corporate eLearning


Γιάννης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries