Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-06-06, 22:54
Το avatar του χρήστη filoxenos
filoxenos Ο χρήστης filoxenos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα - Βύρωνας
Arrow

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kefallinos
απο οτι διαβασα,τα θυλικα ειναι ηρεμα και δεν ειναι οπως τα αρσενικα!ο πιπης ειναι στην εντατικη και φενετε πολυ καλητερα,τα αφησα μονα τους για πολυ λιγη ωρα,λαθος βεβαια,δεν μπορω να πηστεψω πως η θυλικια εκανε κατι τετοιο.τα εκανα ολα αυτα,η θερμοκασια ειναι οκ.να του βαλω αντιβιωση?Δεν εκανα πηραματα,ουτε ηθελα να τους δω να μαλωνουν,απλα τα εβαλα λιγο μαζι για να ερ8ει ο πιπης σε εγρηγορση,ειναι λιγο προχορημενης ηλικιας,και να σκεφτεις οτι φοβομουν για τη θυλικια.Αν παθει κατι ο πιπης θα φρικαρω.
Κοίταξε να δεις: Οι Μονομάχοι έχουν ο καθένας τον δικό του χαρακτήρα και δύσκολα μπορείς να πεις γι αυτούς ότι κάνουν έτσι ή έτσι και ότι είναι έτσι ή έτσι... Συνεχώς ανατρέπονται τα δεδομένα μαζί τους (στη συμπεριφορά, αναφέρομαι). Είναι λάθος να πιστεύεις ότι οι θηλυκιές είναι ήρεμες. Κάποιες θηλυκιές, ναι, άλλες όμως, όχι. Μπορεί να συναντήσεις θηλυκιά χειρότερη από αρσενικό!
Οταν θέλεις "να ερ8ει ο πιπης σε εγρηγορση" όπως λες, να του βάζεις καθρεφτάκι για 3-4 λεπτά και είναι οκ. Να ξέρεις όμως ότι και γι αυτό υπάρχει η αντίθετη θεωρία, ότι δηλαδή τελικά, τους κάνει κακό. Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά ποιο από τα 2 είναι το σωστό. Κι εγώ κάνω καθρεφτάκι στα δικά μου, αλλά δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει και το σκέφτομαι και αλλοιώς...
Προτείνω να μην κάνεις θεραπεία με φάρμακο ακόμα, αλλά να περιμένεις να δεις 1-2 μέρες την εξέλλιξη. Μόνο αν δεις να χειροτερεύει και ανάλογα με τα συμπτώματα.
Και ένα τελευταίο: Μην βιάζεσαι με τα ψάρια και ειδικά με τους Μονομάχους... Αυτό που μας διδάσκουν με την παρουσία τους και την συμπεριφορά τους στα ενυδρεία μας, είναι η υπομονή...

Page generated in 0,01331 seconds with 10 queries