Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 24-06-06, 17:58
Το avatar του χρήστη Tkagem
Tkagem Ο χρήστης Tkagem δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-06-2006
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 583
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Tkagem
Προεπιλογή Kατασκευή καινούριου ενυδρείου...

Καλησπέρα σας,δημιουργώ αυτό το θέμα γιατι αναζητώ κάποιες απαντήσεις απο μερικά τσακάλια που ξέρουν και θα μπορέσουν να με βοηθήσουν.
Θέλω λοιπόν να φτιάξω ένα καινούριο ενυδρείο το οποίο θα έχει διαστάσεις: 1.60μ μάκρος, 0.40μ πλάτος και, 0.60μ ύψος.Δηλαδή θα χρειαστώ 2 κομμάτια 1.60 x 60 (προσώψεις) , 2 κομμάτια 0.40 x 0.60 (πλαΐνά) ,και ένα κομμάτι 1.57 x 0.40 (πάτος),των οποίων το τζάμι θα έχει πάχος 12 χιλιοστά.Ο τζαμάς στον οποίο είχα πάρει τα τζάμια και για το ενυδρείο που είχα φτιάξει 8 μήνες πρίν,μου ζήτησε για τα συγκεκριμένα κομμάτια 130 ευρώ,χωρίς να του έχω παραγγείλει κόντρες γιατι δέ ξέρω αν θα είναι απαραίτητες με τόσο παχύ τζάμι και τόσο λίγο πλάτος που θα έχει το ενυδρείο.Εδώ λοιπόν ξεκινούν οι ερωτήσεις...
1)Η τιμή που μου έδωσε ο τζαμάς είναι καλή για τα συγκεκριμένα τζάμια ή μήπως είναι ακριβός και θα μπορούσα να βρώ κάπου φθηνότερα?
2)Οι κόντρες είναι οπωσδήποτε απαραίτητες στο συγκεκριμένο ενυδρείο για την αποφυγή της υπερβολικής καμπυλότητας των τζαμιών,ή θα είναι εντάξει και χωρίς αυτές λόγω του πάχους τζαμιού και το ελάχιστο πλάτος άρα και ελάχιστη πίεση του νερού,οπότε δέ θά'ναι απαραίτητες?
3)Άν τελικά είναι απαραίτητες οι κόντρες,μήπως θα μπορούσα να τις βάλω πάνω απο το ενυδρείο,δηλαδή αντί τις πάνω κόντρες να τις βάλω 5-10 εκατοστά κάτω απο το τελικό ύψος του ενυδρείου,να τις βάλω στο τέλος του ύψους,πάνω στα τζάμια?

Αυτές προς το παρόν οι ερωτήσεις μου,σας παρακαλώ αν θέλετε να μου πείτε τις δικές σας απόψεις και γνώμες για αυτό το θέμα και να μή με παραπέμψετε σε κάποιο site που λέει πως να φτιάξεις ένα ενυδρείο.Τα έχω διαβάσει όλα και πιστέψτε με τα έχω χορτάσει,και το ενυδρείο που έφτιαξα στο παρελθόν πήρα λίγη βοήθεια απο τα site και τα υπόλοιπα τα δούλεψα με φαντασία,ιδού και το αποτέλεσμα σε σχήμα πυραμίδας...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Picture.jpg
Εμφανίσεις:  482
Μέγεθος:  124,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Picture 017.jpg
Εμφανίσεις:  619
Μέγεθος:  113,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Picture 018.jpg
Εμφανίσεις:  481
Μέγεθος:  128,9 KB  
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01689 seconds with 11 queries