Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pritanis
ωραια κατασκευουλα.... Θα παει καλα...... .....Το συστημα με τα βανακια που εκανες ειναι δυσχρηστο.....Απο τα ποτιστικα ειδη αγοραζεις ταχυσυνδεμο με στοπ (οπως οι κλασσικοι συνδεσμοι που χρησιμοποιουμε για τα λαστιχα ποτισματος μονο που εχει ενα στοπ και οταν βγαινει απο την υποδοχη δεν χανει νερο..... http://www.gardena.co.uk/catalog/index.cfm?lang=uk
το Art. No 913-50. Χρειαζεσαι ενα ενδιαμεσο με βανακι το Art. No 2976-26 και ενα απλο ταχυσυνδεμο το Art. No 915-50. Κοβεις τη σωληνα σου και συνδεεις το ενα ακρο με τον απλο ταχυσυνδεσμο και το αλλο ακρο με τον ταχυσυνδεσμο με το στοπ. Βαζεις και τους δυο ταχυσυνδεσμους στο εξαρτημα με το βανακι και εισαι ετοιμος.... Οταν θελεις να καθαρισεις το φιλτρο , κλεινεις το βανακι και βγαζεις το ακρο με το ταχυσυνδεμο που εχει το στοπ... Φυσικα και μπορεις να αγορασεις και αλλη μαρκα που ειναι και πιο φθηνη...
ΤΟ μανομετρικο υψος ειναι το υψος που μπορει να ανεβασει νερο η αντλια σου..... Οσο πιο πολυ πλησιαζεις το υψος αυτο τοσο μειωνεται η παροχη.... Ακομα και τα ετοιμα φιλτρα εχουν ενα μεγιστο μανομετρικο υψος......
|
Πηρα λοιπον το μοτορι και πηγα και εφυγα για πρακτ*ερ...ειχαν μονο το ενα απο αυτα που μου εγραψες ενω μου ειπαν στην αρχη πως εχουν ολη την σειρα...οσο για τιμες?
περιπου 12 η βανα 7 το στοπ και 2,5 το αλλο συμφωνα με παρομοια εξαρτηματα που ειχαν...
με κερδισε παντως ο τροπος που μου απαντησες
ευλογησον