Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 20-06-06, 18:19
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ
 
Εγγραφή: 29-11-2002
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 5.612
Προεπιλογή

Συμφωνω με την τελευταια παραγραφο Ντινο, αλλά αυτα ειναι αυτονοητα - οταν μιλαμε για διακοσμηση η την εργονομια ενος ενυδρειου, εχουμε ως δεδομενο οτι οι υπολοιπες συνθηκες ειναι οπως πρεπει.

Θα διαφωνησω με τα πιο πανω. Τα ψαρια κι ας μην εχουν γνωρισει το φυσικο τους περιβαλλον, ειναι στο DNA τους να αποζητουν τις ιδανικες γιαυτα συνθηκες, ειδικα οταν προκειται για ειδη που εξαρτωνται αμεσα απο το περιβαλλον χωρου τους. Αν γεννηθουν κει μεγαλωσουν mbuna ή άλλα πετροψαρα σε γυμνο ενυδρειο, παντα θα ψαχνουν για σχηματισμο πετρων κι ας μην τις εχουν "δει" ποτε. Το ιδιο τα σκαλαρια ή οι δισκοι θα ψαχνουν για μερη με πολλες ριζες και κλαδια, το ιδιο τα γατοψαρα για σπηλιες κλπ. (Δεν ειναι δικη μου γνωμη αυτη, ειναι αποδεδειγμενο και ειναι και λογικο).

Επι του προκειμενου, δεν νομιζω να μιλαω καν για ενυδρειο βιοτοπο ή μερος αυτου. Μιλαμε για το αν φαινεται πιο φυσικο το κεντροδεξιο ή το αριστερο μερος του συγκεκριμενου ενυδρειου οπως εχουν σχηματιστει οι πετρες. Ανεβαζω και δυο φωτος απο το βυθο της λιμνης λιγο πιο καθαρες.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Image6.jpg
Εμφανίσεις:  909
Μέγεθος:  33,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Image14.jpg
Εμφανίσεις:  882
Μέγεθος:  36,3 KB  
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01528 seconds with 11 queries