Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 09-06-06, 10:49
pet Ο χρήστης pet δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-05-2006
Περιοχή: ιλίσια
Μηνύματα: 196
Προεπιλογή ηλικία μονομάχου

Χθες πήγα σε ένα πετ σοπ, που δεν είχα ξαναπάει, και έμεινα με καλές εντυπώσεις. Ο τύπος μοιάζει περισσότερο με χομπίστα παρά με έμπορο... Είχε δικές του αναπαραγωγές, και γενικά από ότι είδα και στους προηγούμενους πελάτες, πολύ δύσκολα έβαζε την απόχη να δώσει ψάρι... Ρωτούσε μετρήσεις ενυδρείου, λίτρα, έψαχνε το προφίλ για να σου πει τελικό μέγεθος ψαριού, τέτοια...έμεινα μ****ας. Με είχε πιάσει και ένας ενθουσιασμός να πάρω κάτι χαζόψαρα, μου λέει "θα στα κρατήσω", μέχρι να ξεπερασω το πρόβλημα που έχω.
Τον μονομάχο μου τον είχα αγοράσει με fin rot και του έκανα θεραπεία. Στην αρχή φάνηκε να ανακάμπτει γρήγορα, εδώ και καιρό η κατάσταση μένει στάσιμη. Έχω παρατηρήσει δύο μικροσκοπικές τρυπούλες στα πτερύγια του που είναι τόσο μικρές που μπορεί και να προυπήρχαν και να μην είχα δει, και στις άκρες, έχει σε κάποια σημεία, σαν να μαζεύται το πτερύγιο και να γίνεται μικρό κουβαράκι. Κι αυτό πολύ καιρό τώρα, δεν επιδεινώνεται.

Μου είπε πως μάλλον δεν είναι τίποτα, και ο μονομάχος μου είναι ένας παλιόγερος.(υπάρχει τρόπος να μάθω την ηλικία του? και μη μου πείτε να του βγάλω λέπια ή να τον ρωτήσω... ).
Γενικά είναι καλά, δεν παρατηρώ να έχει συμπεριφορά σαν να είναι άρρωστος. Του έριξα μια κουταλια ΕΚΤΟΖΟΝ που από ότι ξέρω, δεν χαλάει το φίλτρο και λειτουργεί ως πρόληψη. Τη γνώμη σας!
(φυτεμένο, 54λτ. ωφέλιμο, μετρήσεις πολύ καλές, μόνος του, χαμηλή ροή φίλτρου, ζωντανή αρτέμια, αποξ. σκουλήκι). τώρα που γράφω έχει γεμίσει την επιφάνεια με φωλιές!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01703 seconds with 10 queries