Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-06, 16:51
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

Καλησπέρα !
Επανέρχομαι στο ίδιο thread για να μην ανοίξω άλλο....
Αφού έστρωσε το ενυδρίο (έχει 2-3 μέρες στρωμένο με αμμωνία και ΝΟ2 μηδενικά) έκανα αλλαγή το 60% του νερού ....
τα χρυσόψαρα με τα λύπης μου τα έδωσα σε φίλο που ξεκινάει τώρα στρώσημο ( τα είχα συμπαθήσει τα άτιμα) και την θέση τους πήραν 4 πανέμορφες Pseudotrofeus.
2 κίτρινες και 2 μπλέ ....
δεν ξέρω αν είναι αρσενικές ή θηλυκές ...
ξέρει κανείς τι είδος είναι ? Μπορεί να ξεχωρίσει κανείς αν είναι άρσενικές ή θηλικές?
παραθέτω την φωτό και περιμένω νέα σας¨
στην φωτό φαίνονται οι 3 ενώ είναι άλλη μια που εξερευνεί το υπόλοιπο ενυδρίο ... αυτές την βρίσκουν να είναι σε μια γωνία όλες μαζί προς το παρόν ... λογικά θα ξεθαρέψουν ...
για τροφή μου δώσανε το "compete basic diet - floating pellets for medioum & large cichlids" της Nutrafin. Έλπίζω να είναι η σωστή διατροφή για αυτό το είδος .....
σε καμια εβδομάδα θα μπούν άλλα 2 τέτοια ψαράκια και τέλος. (άραγε μπορώ να βάλω περισσότερα? και ποσα?)
απλα δεν μπηκαν όλα μαζί για να μην σκίσω το φίλτρο μια και είναι φρεσκο στρωμένο.... τα ψαράκια είναι ακόμα μικρά .. περίπου 4cm το καθένα ...
περιμένω προτάσεις και συμβουλές .....
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  cichlids.jpg
Εμφανίσεις:  542
Μέγεθος:  70,5 KB  

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 07-06-06 στις 21:44
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01962 seconds with 11 queries