Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-06, 19:33
deMetrIs Ο χρήστης deMetrIs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Cyprus (Nicosia)
Προεπιλογή

''μεταφραση'':

καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο.Μα δεν φτάνει μονο μια αλλαγή νερού για να αναπλήρωση όσα έχει καταστρέφει ένα skimmer.Γιατί ένα skimmer βγάζει αν θέλεις ουσίες άσχημες,αλλα και τις καλές!
Δεν χρειάζεται αποκλειστικά να βάλεις αυτό το προϊόν.
Εγώ χρησιμοποιώ μια άλλη συνταγή που βρήκα από ένα forum.Είχα πρόβλημα με τα νιτρικά,και οι αλλαγές νερού δεν αρκούσαν,ούτε το σταμάτημα διατροφής τον κοραλλιών και τον φίκοι.Αυτό το διαπίστωσα εδώ και αρκετά χρονια.Το site στο έδωσα για να μπορείς να καταλάβεις.Είναι πολλά που preipei να ξέρουμε.Ένα aquarium reef δεν είναι μονο νερό+αλάτι,ασβέστιο.Είναι μια μεγάλη χημεία.Κάτι λείπει και λες μα γιατί !!!
Όπως πόλους ακούς και λένε,ασβέστιο ρίξε ασβέστιο,χα.
Τι να το κανεις αν το επίπεδο του μαγνήσιοκαι του "στρονδιουμ" είναι χαμηλά!
Το ίδιο με τα βακτηρίδια.Δεν έχεις πολλά,έχεις ανέβασμα αμμωνίας και νιτρικά,όσο και αν προσεχεις.Εξάλλου καλύτερα δεν είναι να κανεις αλλαγή νερού χωρίς λόγο !?
Είναι τόσα πολλά που μπορώ να σου πω!
Γιατί πρέπει αποκλειστικά τα νιτρικά να είναι 0 ?
Τα φωσφορικά άντε εντάξει.
Αν έχεις λίγο πιο πάνω δεν είναι καταστροφικό.Εξάλλου τα κοραλία θα το καταναλώσουν!Πιο μεγάλη προσοχή θέλουν τα αμμωνιακά αυτά είναι τοξικά !!!Και όσο για την διαφορα,εγώ προσωπικά,δεν κάνω πια test για νιτρικά.Αλλαγή νερού χωρίς να έχω στρές!Αλλα πρόσεχε για να φτάσω σένα επίπεδο γνώσης διάβασα και διαβάζω πολύ ότι έχει σχέση με το Reef + 6 χρονια θαλασσινό και από 19 χρόνο που ξεκίνησα το πρώτο μου aquarium 100 λίτρα γλυκού νερού και ακόμα μαθαίνω !!!Φιλικά .
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01329 seconds with 10 queries