Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-06, 09:53
Το avatar του χρήστη olyon
olyon Ο χρήστης olyon δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καμία αντίρρηση στη μέθοδο σου George1961. Εγώ απλά παρέθεσα κάποιες προτάσεις στον giannisg και γενικότερα, καθ' ότι έχω εκπλαγεί με την αποτελεσματικότητα αυτού του τρόπου φιλτραρίσματος. Η απλότητα της λειτουργίας και η μοναδική χρήση του σφουγγαριού προσφέρουν έδαφος για πατέντες.

Θα υποστηρίξω πάντως ότι το καμπυλωτό σφουγγάρι σε μια πίσω γωνία κρύβεται ευκολότερα και έχει λιγότερα αντιαισθητικά αποτελέσματα. Στην περίπτωση που ακουμπάει στο μπροστινό τζάμι, 'όπως και να 'χει θα φαίνεται. Επίσης ο χώρος που σχηματίζεται στη γωνία είναι μικρότερος και πιο συμμαζεμένος. Προσωπικά, αυτός ο χώρος με εξυπηρετεί να προσθέτω βιόμπαλες σε διχτάκι ή ένα κομμάτι μαύρου σφουγγαριού, ακριβώς μπροστά από την είσοδο της αντλίας. Άποψη μου είναι ότι δείχνει και λειτουργεί πιο συμπαγές ως φίλτρο, απ' ότι αν σχημάτιζε ορθογώνιο.
Έχοντας μια αερόπετρα στο βάθος δίπλα στην αντλία, επιτυγχάνω κάποια επιπλέον κυκλοφορία του όγκου του νερού εντός του φίλτρου. Βάζοντας την αερόπετρα ακριβώς μπροστά από την αντλία, οι φυσαλίδες περνούν μέσα της και καταλήγουν αμέτρητες στην έξοδο του λάστιχου... όμως μάλλον επιβαρύνεται η αντλία ρουφώντας και αέρα. Το μόνο που δε χώρεσε είναι ο θερμοστάτης ... αλλά έτσι κι αλλιώς έγραφε να τοποθετείται στην έξοδο του νερού.

Επαναλαμβάνω ότι παραθέτω τις δικές μου εφαρμογές στο ενυδρείο, προς πληροφόρηση και κρίση.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01338 seconds with 10 queries