Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #59  
Παλιά 08-05-06, 21:22
Το avatar του χρήστη waylander
waylander Ο χρήστης waylander δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 10-03-2006
Περιοχή: Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
Μηνύματα: 49
Question Τι κάνουν αυτοι οι δίσκοι?

Λοιπόν παιδία, δυστυχώς το πακέτο με τα βιβλία από την amazon.com χάθηκε και θα μου το ξαναστείλουν... που σημαίνει ότι δεν έχω υλικό για διάβασμα και είμαι όλο ερωτήσεις...

πήρα πριν από 1 μήνα 6 δισκάκια. ήταν όλοι σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Την πρώτη βδομάδα δεν έτρωγαν (παρα μόνο τα φυτά μου)... μετά ξεθάρρεψαν και τρώνε κανονικά και λαίμαργα ιδικά με την μοσχαροκαρδια. τους αρέσει και το φιλαράκι και τα σκουλήκια απλά όχι τόσο. Ακόμα είναι ντροπαλοί όταν έχει πολύ φώς το δωμάτιο (περισσότερο όταν είναι ημέρα έξω) αλλά έρχονται και τσιμπάνε και από τα χέρια μου το βράδυ αν κρατάω την τροφή μες στο νερό... μέχρι εδώ πάμε καλά?

1. υπάρχει όμως ένας που είναι ντροπαλός και πρέπει να του ρίχνω ξεχωριστά την τροφή εκεί δηλαδή που ψιλό-κρύβεται την τρώει αλλά με λιγότερο λαιμαργία. βγαίνει αλλά κυκλοφορεί πολύ λιγότερο από όλους τους άλλους και αυτό το άρχισε τώρα τελευταία όταν ένας πορτοκαλί αποφάσισε να «κυριαρχήσει». Δεν βλέπω τίποτα άλλο περίεργο σ’αυτό το ψάρι – όσον αφορά την φυσιολογία του. Αυτό σημαίνει κάτι?
2. Τα υπόλοιπα δε, κυκλοφορούν σε όλο το ενυδρείο τρομάζουν βέβαια ακόμα όταν κάνω διάφορα πράγματα γύρω από το ενυδρείο αλλά μετά από λίγο ξαναβγαίνουν και κάνουν τα δικά τους... τα δικά τους είναι τα εξής:
εκτός από δυο ψάρια (οι πορτοκαλί- μήπως... εε? τι λέτε? ), που δεν κυνηγιούνται ποτέμεταξύ τους, όλοι οι άλλοι είναι κυνηγημένοι και έχουν κάποιον συγκεκριμένο που κυνηγούν. Ο ποιο επιθετικός από όλους, όμως είναι ένας από τους δύο πορτοκαλί ο οποίος κυνηγάει τους πάντες...
¶αα... όταν λέω ότι κυνηγιούνται εννοώ ότι όταν κάποιο ψάρι βλέπει "τον συγκεκριμένο του" κολυμπάει γρήγορα προς αυτόν και τον σκουντάει ή κάνει ότι θα τον τσιμπήσει (δεν έχω δει ποτέ πραγματικό τσίμπημα). Ο κυνηγημένος άλλοτε πάει και κρύβεται και μετά από λίγο ξαναβγαίνει ή πιο σπάνια τεντώνει όλα τα πτερύγια και τον συναντάει και αυτός με σκουντιά.

όλα αυτά συμβαίνουν πιο έντονα κατά το φαγητό και λιγότερο έντονα αλλά με συστηματικότητα τις υπόλοιπες ώρες...

τι σημαίνουν όλα αυτά? τι κάνουν ακριβώς? σόρι που έγραψα έκθεση ,απλά ήθελα να σας κατατοπίσω…

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων…
__________________
240 lt. υπό κατασκευή...
προορισμός ΔΙΣΚΟΙ !!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01806 seconds with 10 queries