παντος και στο υπάρχον φίλτρο έχει ένα μικρό περιθόριο να κόψεις λίγο απο το υπάρχον σφουγγάρι και να προσθέσεις υαλοβάμβακα μετά το σφουγγάρι και πριν το μακαρόνι ...
αυτό τουλάχιστον θα επιχειρήσω να κάνω εγω ...

[/quote]
Στο ίδιο φίλτρο εγώ δεν έκοψα καθόλου από το σφουγγάρι και χωράει ένα καλό κομμάτι υαλοβαμβακα -(το οποιο αντεχει μια βδομαδα χωρις αλλαγη)-και στη συνεχεια το μακαρονι.
Η σειρά που τα εχω ειναι αυτη, που λεει και ο tricky, σφουγγαρι-υαλοβαμβακας-μακαρονι. Οταν εβαζα τον υαλοβαμβακα στο τελος της σειρας μου μειωνε την ροη του φιλτρου μετα απο 1-2 μερες.