Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-06, 19:30
Το avatar του χρήστη crazyio
crazyio Ο χρήστης crazyio δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαλκίδα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην crazyio
Προεπιλογή

λίπασμα? εδώ δεν έχω υπόστρωμα
οχι .. τίποτα δεν ρίχνω ... τα φυτά αυτή τη στιγμή βρίσκοντε μέσα σε σφινακοπότηρα με τύρφη
μη με κράξετε αλλά δεν έχω υπόστρωμα και το ποτηράκι είναι αρκετά βαρύ για να το κρατήσει στον πάτο ...
πάντος το θετικό είναι οτι αναπτύσοντε κανόνικά τα φυτά και πετάνε κανούρια φυλλαράκια ...

Ασχετο:

πριν λίγη ώρα κοίταγα τον crowntail μου ο οποιός τις τελευταίες μέρες συγκατοικεί αρμονικά με τον οττόκυκλο που έχω βάλει μέσα ....
είχε κολλήσει στο τζάμι και με κοίταγε .. (πολύ γουστάρω την φάση αυτή που κολλάω στο τζάμι και κολλάνε και οι μονομάχοι και κοιτάνε,χαχαχ)
εκείνη την ώρα λοιπόν ο ,φουκαράς, ο οττόκυκλος έγλυφε το τζάμι και ξαφνικά πάει και αρχίζει να γλύφει στο σώμα τον μονομάχο ....
αρχικά μου φάνηκε παράξενο αλλά λέω , άνοιξη είναι .... ορμόνες βλέπεις .... μπορεί να γουστάρει να την βρούνε μεταξύ τους!
αφού ο μονομάχος τον αποφεύγει μια , δυό, τρείς φορές ... την τέταρτη φορά που πάει πάνω του και αρχίζει να τον φλύφει, ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ τον βουτάει ο μονομάχος απο το στόμα τον οττόκυκλο, τον ταρακουνάει 3-4 φορές δεξιά -αριστερά με τρομερή μανία και ταχύτητα και τον πετάει στην άλλη άκρη απο το ενυδριάκι ..... !!!!!
μετά ο μονομάχος σαν να μην τρέχει μια καθόταν και με ξανα κοίταγε ....
ο οττόκυκλος αφού έφαγε ένα τρελό σοκ είχε χάσει τον μπούσουλα .... τον φουκαρά ...
μετά απο λίγη ώρα βρήκε πάλι την φόρμα του και συνέχισε το γλύψημο στο τζάμι ....
νομίζω θα το ξανασκεφτεί καλά πριν πάει να κάνει "τσαχπινιές" στον μονομάχο .... χαχαχα
το αναφέρω γιατι δεν το είχα ξαναδεί αυτό εδώ και κανα μήνα που συγκατοικούν τα 2 ψαράκια ....
πάντος δεν φαίνεται να έπαθε κάτι ο οττόκυκλος εκτός αν δεν φαίνεται εξωτερικά .... θα δείξει σε μερικές μέρες ...

Ιωσάς
Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

I guess Ill always be a soldier of fortune....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 30-03-06 στις 19:40
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02463 seconds with 10 queries