Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΤ
ξερω ποσο κανει αρτεμισια μου γιατι τυχαινει να πουλαω, το οτι μπηκε στον λογαριασμο επισημανα.οπως κ το 50αρικο αν της το παει αλλιως, τις βενζινες να πηγαινοερχεται.επισης γιατι 300 λιτρα σαμπ....εσυ το θεωρεις απαρετητο;;;;;γιατι 15αρι τζαμι που σχεδον διπλασιαζει την τιμη .μην βαλει 80 βαθος ,να βάλει 65 κ θα ειναι παλι με 12αριτζαμι αθανατο.επισης μου αρεσε το χωρις αποδειξη αλλα με εγγύηση.το ότι ξαναεβαλες στο τραπεζι το μεταχειρισμενο ,συμφωνω απολυτος.
|
Δημήτρη είπα κάτι λάθος ? Δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον με την τιμη για το βινύλιο ούτε που ήξερα μέχρι το πρωί τι ακριβώς είναι ...
-------------------------
Ναι παιδιά συμφωνώ , η αλήθεια είναι οτι το ενυδρειο αυτο το προσπαθούμε αλλά τα παρατάμε κοντα 3 χρόνια . Το θέλω πολύ εάν μπορέσει το παιδί να κάνει μία διευκόλυνση είτε κοβοντας ενα πολυ μικρο ποσό είτε με πίστωση χρόνου ή αλλιως δόσεις πληρωμης τότε δεν έχω λόγο να μην τον εμπιστευτώ . Εξάλλου και η άλλη προσφορά που είχα ήταν κοντά λίγο πιο κάτω στα λεφτά χωρίς λάμπες και καπάκι . Τέλοςπάντων αύριο θα συνατηθούμμε με τον άνθρωπο και θα σας πω νέα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !!!