Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-18, 20:44
Νικολέτα Ο χρήστης Νικολέτα δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Artemisia Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τα 300 λίτρα sump θέλει ένα α χώρο για μηχανικό και ένα β για βιολογικό σύν τον χώρο που θέλει (σε λίτρα) για την επιστροφή του ενυδρείου, νομίζω οτι υπάρχει συντελεστης που βγάζουν τα sump συμφωνα με τα λίτρα , το 1/3 ???
Γίνεται και με μικρότερο δεν λέω, αλλά εξαρτάται και πόσο εξυπηρετικό θα είναι....
Το χωρίς απόδειξη , εντάξει είναι γνωστό σε όλους μας και παίζει παντού
Για τα τζάμια τι να σου πώ ??? είμαι ασχετη δεν έχω φτιάξει ενυδρείο μόνη
Το άλλο που την ρώτησα καινούριο ήταν όχι μεταχειρισμένο γιατι δεν θυμάμαι τιμή .
Θα σε έχω υπόψην για βινύλιο
Καλησπέρα Αρτεμισία μ , το άλλο το ενυδρείο 840 λίτρα έτοιμο έβγαινε 700 ευρώ μαζί με καπάκι και δύο λάμπες Τ8 54 watt . Αλλά δεν είχε εργοστασιακά τρύπες για σαμπ ... οποτε εκει ηταν η ολη η ιστορια δεν τρυπουσε με τιποτα κανενας δεν το τολμούσε...

Όσο αναφορά αυτο το ενυδρείο , το παιδί που βρήκαμε σήμερα ας μην πω όνομα , ήταν πολύ ευγενικό και μου εξήγησε πολλά πράγματα καθόμασταν 1 ώρα και ίσως παραπάνω και μου ανέλυε τα πάντα απλώς θα ήθελα κάτι καλύτερο στην τιμή ίσως άμα έκοβε κάτι από εκείνο το 500αρικο αμοιβη ... Δυσκολευόμαστε αυτο το διάστημα . Κατα τα άλλα κανένα παράπονο δεν έχω ίσα ίσα είναι μάλλον η επιλογή που θα ακολουθήσω αρκεί να γίνει μία μικρή διευκόλυνση έστω. Αύριο το απογευμα θα έρθει να δει το χώρο και θα μου κάνει 3D σχέδια του ενυδρειου πως θα φαίνεται μετά στον υπολογιστή για να έχω μια εικόνα . Επίσης θα πάω να δω ένα ενυδρειο που έκανε πρόσφατα μεγάλο . Τα τζάμια 15αρια θελει για αυτες τις διαστάσεις και ο ίδιος μ ειπε ότι σε μεγάλα ενυδρεια , χρυσοψαράδικα ειδικά αλλά και επειδή ειναι σε όροφο καλύτερα να δίνουμε επιφάνεια και όχι τόσο ύψος . Τα τζάμια λογικά θα τα πάρουμε εμείς έτοιμα με τρύπες στα σημεία που θα μας πει το παιδί αυτό αλλά δεν το ξέρω ακόμη . Μακάρι να γίνει κάποια διευκολυνση αύριο , και να το αποφασίσουμε !
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01428 seconds with 10 queries