χαλαρώστε λιγάκι κορίτσια. καταρχήν και να κολλήσεις υπάρχει θεραπεία αλλα κρατάει κάτι μήνες. δεν είπε κανείς ότι πεθαίνεις. κατα δεύτερον αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας.
όποιος έχει σκυλάκι ή γατάκι δεν κυνδυνεύει να κολλήσει εχινόκοκκο , ή παπαγαλάκια δεν κυνδυνεύει να κολλήσει μια αρρώστεια σοβαρή στους πνεύμονες αν θυμάμαι καλά ή αν έχεις ιγκουάνα πάλι μπορείς να κολλήσεις κάτι σοβαρό και γενικώς με όλα τα ζωάκια υπάρχει κάποιος κίνδυνος ο οποίος ελαχιστοποιήτε αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.
δεν ρουφάμε με το λάστιχο νερό για να αδειάσουμε τα ενυδρεία μας. γεμίζουμε το λάστιχο νερό, ταπώνουμε με το χέρι μας την μία μεριά, βάζουμε την άλλη μέσα στο ενυδρείο και την μεριά που έχουμε ταπωμένη την βάζουμε στον κουβά και αφήνουμε να τρέξει το νερό. είναι πολύ απλό. για να λειτουργήσει βέβαια αυτό θα πρέπει ο κουβάς να είναι πιό κάτω απο το νερό του ενυδρείου. απλό δεν είναι.???
|