Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-01-18, 15:11
Νικολέτα Ο χρήστης Νικολέτα δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους θέλω να σας ενημερώσω ότι η παραγγελία του ενυδρείου για το οποιο συζητουσαμε της προηγουμενες μέρες ακυρώθηκε , φυσικά χάσαμε μια μικρή προκαταβολή όπως γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις αλλά παιδιά ήταν βιαστική η κινησή μου να πάω σε έτοιμο . Την επόμενη βδομάδα θα παμε με τον πατερα μου στους γνωστους του στο εργοστασιο με τζαμια στην Σινδο και θα παραγγειλουμε τα τζαμια . Επίσης συζητούσα χθες με ενα παιδί που κάνει ενυδρεία και σαμπ εδω θεσσαλονικη και μου ειπε οτι το ενυδρειο καλο ειναι να πατάει στην άκρες του επίπλου και οτι το μήκος το θες για χρυσοψαρα ειδικα μονουρα εαν βάλεις πολλα , το 2μετρο δεν θα πατουσε οπότε οι διαστάσεις που μου πρότεινε να πάμε είναι οι εξής : 2,20 μηκος ( ακριβώς το μήκος του επίπλου ) , * 0,70 πλάτος *0,70 ύψος . Φυσικά πρόκειται για τεράστιο ενυδρείο το οποίο ειναι 1.100 λίτρα δηλαδη περιπου 250 λιτρα μεγαλυτερο απο το άλλο , μπορεί και να πάμε σε μικρότερο ύψος π.χ. στους 0,60 θα το δούμε . Το σκεφτομαστε για αυτες τις διαστάσεις δεδομενου οτι το βαρος θα απλωνει καλυτερα σε πιο μεγάλο μηκος . Εννοείται θα παει για σαμπ φίλτρο απλως θα αρκεσει το 120αρι ??? Ή να κανω σαμπ το 300αρι που έχω , απλως ειναι σχετικα καινουργιο και χωρις γρατζουνιες και δεν ξερω εαν πρεπει να το κανω σαμπ ... Θεωρώ με βάση αναζήτηση που εκανα στο φορουμ και γενικως το σαμπ την καλυτερη και πιο αποτελεσματικη αλλα και πρακτικη στο καθαρισμα φιλτρανση . Πολλοι απο εσας τους χρυσοψαραδες το συστηνεται σαν πρωτη επιλογη . Φυσικά για τα τζαμια θα μαθουμε τιμές την ερχομενη πεμπτη καλως εχοντων των πραγματων αλλά η κατασκευη λογικά θα γίνει στο σαλόνι του σπιτιού μας . Δεν ξέρω βέβαια πως θα μεταφερθουν τα τζαμια απο το εργοστασιο στο σπιτι και με τι κόστος . Πιστεύω ότι θα γίνει μια σωστή κατασκευή καθως το σκεφτήκαμε πολύ τις 2 αυτές μέρες , δεν ξέρω παιδιά εσεις τι λέτε για αυτο το ενυδρειο ? Υπάρχει κάποιο σημείο που πρέπει να δούμε πριν δώσουμε παραγγελια τα τζάμια την Πέμπτη ????
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από surtugal Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικολέτα κάνε μια ερώτηση και εδώ όσον αφορά το εξωτερικό sump. Είναι Θεσσαλονίκη.

https://www.dreamwaters.co/
Ευχαριστώ πολύ Surtugal θα τους επισκεφτω και αυτους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Νικολέτα : 20-01-18 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01628 seconds with 10 queries