Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-06, 01:33
illvas Ο χρήστης illvas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Το ξέρω ότι άργησα πολύ να δώσω νέα από τα μωρά και ζητάω συγνώμη αλλά έπρεπε πρώτα να τελειώσω τις κατασκευές και να βρώ φωτογραφική γιά να μπορέσω να γράψω χωρίς ενοχές.
Λοιπόν τα μωρά είναι 2 1/2 μηνών και πάνε πολύ καλά. Έχασα λίγα 2 μετά από αλλαγές και καθαριότητα δεξαμενής και 4 μάλον από τα apple snails που είχα μαζί, γιατί τα βρήκα κλεισμένα μέσα στο σαλιγκάρι και παρατήρησα ότι όταν τα ψαράκια πήγαιναν και τσιμπούσαν το σαλιγκάρι, το οποίο ήταν ήδη σχεδόν πάντα μαζεμένο μέσα στο κελυφός του και με μισόκλειστο το πορτάκι που έχει από κάτω, το σαλιγκάρι έκλεινε όσο μπορούσε πιό γρήγορα γιά να προστατευτεί και μάλον κάποια πρόλαβε και τα έκλεισε μέσα. Δεν είμαι σίγουρος το γράφω ώς παρατήρηση.
Έχω ήδη δεύτερη δεξαμενή 45 λιτ.με αρκετά χωρίσματα (24) και έχω χωρίσει ήδη 21 αρσενικά.
Επειδή δεν ξέρω ακόμα καθόλου την μηχανή δεν μπόρεσα να βγάλω σε αυτά καλή φωτογρταφία και θα τις στείλω όταν το καταφέρω. Κατα τα άλλα ότι μπόρεσα να βλάλω είναι μπαμπάς, μαμά, μωρά και οι δύο δεξαμενές
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P3120096_resize_resize.jpg
Εμφανίσεις:  425
Μέγεθος:  65,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P3120094_resize_resize.jpg
Εμφανίσεις:  425
Μέγεθος:  59,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P3120087_b_resize.jpg
Εμφανίσεις:  416
Μέγεθος:  108,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P3160103_b_resize.jpg