Κλείνοντας 8 ημέρες από την γέννηση των μικρών, οι διαφορές μεταξύ τους ολοένα και μεγαλώνουν. Τα μεγαλύτερα - καμιά δεκαριά - έχουν φτάσει να είναι σχεδόν τριπλάσια από το μικρότερα και φυσικά πολύ πιο κινητικά. Εν τω μεταξύ, έχουν εμφανιστεί χρώματα και μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, γιατί μιλάμε για ψαράκια 8 ημερών! Βέβαια. η αλήθεια είναι, ότι τα χρώματα τα βλέπω όταν εμφανίζω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή, αλλά σίγουρα υπάρχουν! Μόνο λίγο αμυδρό γαλάζιο-μπλε, φαίνεται να έχουν μερικά με το μάτι...
Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι, είδα και 2 μικρά να αφήνουν την τελευταία τους πνοή, δίπλα στον θερμοστάτη, αργά και βασανιστικά... Δεν ξέρω που οφειλόταν αυτό. Εδειχναν να μην μπορούν να κολυμπήσουν, έκαναν σπασμωδικές κινήσεις, αναποδογύριζαν... και αυτό συνεχίστηκε μέχρι που έμειναν ακίνητα στον πυθμένα... Φοβήθηκα λίγο για όλον τον πληθυσμό, αλλά ευτυχώς παρατηρώντας και τα υπόλοιπα, είδα ότι ήταν ok, για πολύ ώρα. Ποιος ξέρει... Η ζωή πάντως, ήταν πάρα πολύ σύντομη γι' αυτά... Κρίμα...
Καλού-κακού πάντως, έκανα μετρήσεις στο νερό, είδα ότι ήταν όλα φυσιολογικά, η θερμοκρασία σταθερή, η στάθμη στους 14 πόντους, οπότε εντάξει. Ελπίζω μόνο να ήταν τα τελευταία και να μην τα ακολουθήσουν και άλλα...
Τώρα, στο "μέτωπο" των φωτογραφιών: Φυσικά η μηχανή έχει ανάψει! Δεν προλαβαίνω να γεμίζω μπαταρίες και σε λίγο χρειάζομαι πάλι τη βοήθεια του φορτιστή!
Και δυστυχώς τα σκασμένα, δεν κάθονται να τα κάνω... διάσημα! Ολο μου κρύβονται! Αλλά κι εγώ (πονηρός) τους τη στήνω σε ένα σημείο και περιμένω υπομονετικά να ξεμυτήσουν... και...ΚΛΙΚ! Πάρτα κάτω!!!
Ιδού...