ο αριθμος των μικρων ποικιλει πολυ...εγω(φημιζομαι για οχι πολλη τυχη)στις τελευταιες γεννες εχω πανω απο 30-40 μωρα που επιβιωνουν μεχρι την ενηλικιωση(και φυσικα αναπολω τις παλιες καλες μερες που ηξερα λιγοτερα και κατεληγα με λιγοτερα μωρα.....

).παντως στις πρωτες γεννες δεν επιβιωνουν παρα πολλα...
αν τα μωρα μπορουν να σταθουν μονα τους,εγω θα χωριζα τον πατερα αυριο.
μετα απο τουλαχιστον 2 βδομαδες(το ιδανικο ειναι 3-4)μπορουν να ξαναζευγαρωσουν.βεβαια αυτο εξαρταται και απο την κατασταση στην οποια θα ειναι μετα τη γεννα
το ποσο επισης θα μπορουν να μεινουν μαζι εξαρταται απο τα συγκεκριμενα ψαρια.μπορει να ειναι 6-12 βδομαδες,μπορει λιγοτερο μπορει περισσοτερο.παρατηρωντας τη συμπεριφορα τους θα μπορεσεις να το καταλαβεις μονος σου,θα δεις ποτε θ'αρχισει να γινεται πιο επιθετικη.παντως γενικα οι θηλυκες δεν εχουν προβλημα για οσο διαστημα κρατιουνται μαζι.
μπορει να φαινονται μικρα,αλλα σε εκπλησσει πως τρωνε και κυνηγανε

δοκιμασε αυριο να τους ριξεις τροφη και πες μας αποτελεσματα.
εγω παλι με τα σαλιγκαρια μια ζωη προβλημα ειχα...δεν ξερω γιατι,αλλα μου ψοφαγαν αμεσως(δεν ηταν αυτα καλα?η εγω εκανα κατι λαθος??)ξερω οτι ειναι ευαισθητα,αλλα....οποτε σταματησα να τα χρησιμοποιω.
το ζευγαρι ειναι απο την ιδια γεννα.ιδου και οι γονεις
τη φωτο της θηλυκιας για καποιον περιεργο λογο δεν μπορω να τη βαλω εδω,σου στελνω το λινκ,ειναι σαν attachment εδω
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9445