Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-03-06, 19:03
Το avatar του χρήστη notos
notos Ο χρήστης notos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην notos
Προεπιλογή

Ειχα μια anubia (νομιζω τουλαχιστον πως ηταν anubia γιατι δεν ηξερε ο ανθρωπος που μου την εδωσε πως το λεγανε και βρηκα ενα που εμοιαζε σε ευρετηριο) αλλα χαλασε πολυ συντομα. Αν μπορεις Mariel να καταλαβεις τι ειναι και το φυτο που εμεινε στη γυαλα... Τωρα για τα Java moss κλπ οχι δεν δοκιμασα, θα ψαξω να βρω να δουμε τι θα καταφερω και μ αυτα. Γενικα απο φυτα δεν εχω και μεγαλη ιδεα, για να καταλαβεις μου χαλασε η anubia... Nα δοκιμασω να τους ριχνω καποιο υγρο λιπασμα, η κατι αλλο; Απο φως δεν ειναι και στα καλυτερα αλλα δεν ειναι και σκοτεινα... Τη γυαλα την εχω στο μαγαζι μου πανω σε ραφι ακριβως κατω απο σποτακι. Φως 11 ωρες τη μερα. (10πμ-9μμ). Διαβασα και στα diy μια αρκετα ευκολη συνταγη για CO2 και σκεφτομαι να την εφαρμοσω, τι λες κι εσυ; Μηπως ειναι πολυ μικρη η γυαλα για κατι τετοιο; Ειναι 13 λιτρα καθαρα αν θυμαμαι καλα. Τωρα για το ορθογωνιο που λες, ειναι μεσα στα σχεδια αλλα οχι αμεσα. Αλλα ως τοτε... Α, και κατι αλλο, σ αυτη τη γυαλα οπως την ειδατε και στη φωτο, θα μπορουσα ισως να βαλω 5-6 Neon;
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01602 seconds with 10 queries