Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 03-03-06, 18:10
Το avatar του χρήστη soza
soza Ο χρήστης soza δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 14-12-2002
Περιοχή: KEA
Μηνύματα: 898
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην soza
Προεπιλογή

Σε ενα βιβλιο του Jack Wattley που εχω, κανει αναφορα για artificial food formula..Η συνταγη εχει ως εξης:
Χρειαζεσαι κροκο αυγου (ωμο και βρασμενο) , σκονη σπιρουλινας και πολτοποιημενες αρτεμιες.
Ανακατευεις ιση ποσοτητα ωμου και σφιχτοβρασμενου κροκου.Για να αποκτησει πιο πολυ την μορφη παστας, πρσθετεις μια δοση σκονης σπιρουλινας.Αναφερει , οτι αν πεσει αρκετη, τοτε το μιγμα θα χασει την κολλωδη του υφη, οποτε δεν θα κολλαει και στα πλαϊνα της πορσελανινης πιατελας.Βαζεις μετα το μιγμα στο ψυγειο, να τραβηξει λιγο.Πολτοποιεις τις αρτεμιες, και τις προσθετεις στην παστα που εχεις φτιαξει.. αφου πρωτα την βαλεις πανω σε λιγο χαρτι να φυγουν τα πολλα υγρα.Το κολπο ειναι να εχει κολλωδη υφη το μιγμα..

Ανεφερει 4 μερη απο το μιγμα σπιρουλινας-κροκου και ενα μερος αρτεμιας.Μολις προσθεσεις τις αρτεμιες, ξαναβαζεις το μιγμα πανω σε χαρτι , να τραβηξει τα πολλα υγρα.Θεωρει το μιγμα αυτο πολυ καλο για την αναπτυξη τους.Το δινεις 4 μερες και μετα προχωρας σταδιακα σε αρτεμια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01498 seconds with 10 queries