Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 01-07-17, 12:36
Το avatar του χρήστη Fishermen1234
Fishermen1234 Ο χρήστης Fishermen1234 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 30-07-2016
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 673
Προεπιλογή

Απευθύνθηκα σε service Η/Υ και ο άνθρωπος τυχαίνει να έχει και αυτός ενυδρείο όποτε θα το αναλάβει, του είπα να βάλει και dimmer για να αυξομειονω την ένταση και θα κάνει και μια μόνωση για πλήρη προστασία από την υγρασια🙋. Όποτε θα γίνει επαγγελματική δουλειά😎. Άμα είναι να γίνει θα γίνει καλό, γιατί αυτή η κατάσταση με τη ζέστη δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AGGELOSAR Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοίταξε στο δικό μου ποστ την συνδεσμολογία, που είναι προτιμότερη με το αντίστοιχο αρσενικό βυσματάκι, χωρίς κόψε ράψε (Προβλημα σύνδεσης ανεμιστήρων AGGELOSAR).
Δυστυχώς οι δικοί σου δεν έχουν το μεγάλο που είναι αρσενικό πίσω θηλυκό μπροστά, οπότε η σύνδεση μεταξύ τους τότε είναι παιγνιδάκι! Υπάρχει το αντίστοιχο ''αρσενικό'' και φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες! Θα το βρείς σε κατάστημα ηλεκτρονικών ή σε service υπολογιστών. Προσοχή με τις συνδέσεις! Μία λάθος σύνδεση ή βραχυκύκλωμα και τα εν λόγω ανεμιστηράκια, καίγονται για πλάκα! ¨Ενας από τους πιθανούς λόγους που ο ανεμιστήρας ''δε παίζει με τίποτε'', είναι, γιατί απλούστατα με μία λάθος σύνδεση... κάηκε! Δοκίμασε με τη σωστή συνδεσμολογία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία με το αντίστοιχο αρσενικό βύσμα, κατά προτίμηση με έναν στον οποίο δεν έχεις κάνει δοκιμές!
-------------------------
Κοίταξε στο δικό μου ποστ την συνδεσμολογία, που είναι προτιμότερη με το αντίστοιχο αρσενικό βυσματάκι, χωρίς κόψε ράψε (Προβλημα σύνδεσης ανεμιστήρων AGGELOSAR).
Δυστυχώς οι δικοί σου δεν έχουν το μεγάλο που είναι αρσενικό πίσω θηλυκό μπροστά, οπότε η σύνδεση μεταξύ τους τότε είναι παιγνιδάκι! Υπάρχει το αντίστοιχο ''αρσενικό'' και φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες! Θα το βρείς σε κατάστημα ηλεκτρονικών ή σε service υπολογιστών. Προσοχή με τις συνδέσεις! Μία λάθος σύνδεση ή βραχυκύκλωμα και τα εν λόγω ανεμιστηράκια, καίγονται για πλάκα! ¨Ενας από τους πιθανούς λόγους που ο ανεμιστήρας ''δε παίζει με τίποτε'', είναι, γιατί απλούστατα με μία λάθος σύνδεση... κάηκε! Δοκίμασε με τη σωστή συνδεσμολογία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία με το αντίστοιχο αρσενικό βύσμα, κατά προτίμηση με έναν στον οποίο δεν έχεις κάνει δοκιμές! Αυτό που κάνει πως ξεκινά και μετά σταματάει, δε μου αρέσει!
Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου, με βοηθησες αρκετά 😉

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 01-07-17 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,05787 seconds with 10 queries