Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 27-02-06, 22:27
Το avatar του χρήστη mikenuke
mikenuke Ο χρήστης mikenuke δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 17-05-2003
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 2.517
Προεπιλογή

Ο νυχτερινος φωτισμος ειναι ενα πραγμα παρεξηγημενο, πιστευω, ξεκινησε απο τα reef, οπου εξυπηρετει καποιες συγκεκριμενες αναγκες των οργανισμων που ζουν σε αυτο.
Και επειδη το εφφε ειναι ωραιο στο ματι, αρχισε να μπαινει και στο γλυκο νερο.
Στο γλυκο νερο πιστευω οτι εξυπηρετει μονο την αναγκη του θεατη να βλεπει το ενυδρειο του ολες τις ωρες του 24ωρου. (με εξαιρεση περιπτωσεις αναπαραγωγης οπου χρησιμοποιειται για να προσεχουν τα μωρα οι γονεις)
Αρα λοιπον παμε στον παραγοντα, τι θελω να κανω με το moonlight στο ενυδρειο μου?
Να βλεπω τα ψαρια μου και οταν προσπαθουν να κοιμηθουν? Αν ναι τοτε αυτο ειναι λαθος. Γιατι εχω δει και ενυδρεια που με το moonlight κανανε τη νυχτα μερα, με ελαφρα τη καρδια προς τα ψαρια μας.
Η προσωπικη μου αποψη για το θεμα moonlight εχει ως εξης: Θελω ενα αχνο φωτισμο το βραδυ, κατα προτιμηση μπλε που ειναι και ομορφο οπτικα, αλλα να αφηνει και τα ψαρια αλλα και εμενα να κοιμηθουμε! Σκοπος ειναι να χαζευω το παιχνιδισμα των σκιων απο τα φυτα στο μπλε φως, καθως με παιρνει ο υπνος (καλα καταλαβατε το ενυδρειο ειναι στο υπνοδωματιο). Γι αυτο λοιπον εχω επιλεξει να βαλω 3 ledakia που καινε 24 ωρες το 24ωρο και δινουν το εφφε της προτιμησης μου.

Για να καταλαβετε τι εννοω η παρακατω φωτο ειναι τραβηγμενη σε απολυτο σκοταδι με μεγαλο χρονο εκθεσης για να γραψει οι φιγουρες με το χαμηλο αυτο φωτισμο.

Αυτη ειναι η φωτο, με το ματι φαινεται πιο σκοτεινη η εικονα που βλεπουμε
__________________
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"."
Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01513 seconds with 10 queries