Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-17, 09:52
Undertaker Ο χρήστης Undertaker δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: -
Προεπιλογή

Αν και αρχάριος αγαπητέ Νίκο, έπραξα ακριβώς ότι επισήμανες παραπάνω. Η καραντίνα βρίσκεται κάτω από γραφείο στο οποίο εδώ και μια εβδομάδα δε πλησιάζει κάνεις εκτός από εμένα, χωρίς φωτισμό, με καλή οξυγόνωση και κυκλοφορία και περιμετρικά καλυμμένο για να μη βλέπει τίποτα το ψάρι και στρεσσάρεται αλλά και να μη μπαίνει φωτισμός ημέρας. Η πρώτη "θεραπεία" ήταν ήπια και έγινε στο κυρίως ενυδρείο και ήταν με epsom salt. Μετά από εκεί μπήκε στην καραντινα και μετά από οδηγίες του Κλεόβουλου χορηγήθηκε Flagyl σε συνδυασμό με epsom salt με αρνητικά αποτελέσματα. Έγινε ολική αλλαγή νερού της καραντίνας με νερό από το κυρίως ενυδρείο (χωρίς φάρμακα δηλαδή) και μετά από οδηγίες του Nidal ο οποίος είχε αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ξεκίνησε η θεραπεία με baktopur direct και αλάτι με θερμοκρασία στους 30-31 βαθμούς. Μπορεί να είμαι εντελώς αρχάριος Νίκο αλλά γνωρίζω πολύ καλά τι κάνω και αυτό σημαίνει να συμβουλεύομαι έμπειρους χομπίστες, δίνοντας τους όλες τις πληροφορίες και φωτογραφίες για να μου πουν πως θα αντιμετωπισω την ασθένεια. Διαβαζω όσο μπορώ ταυτόχρονα. Σίγουρα το να κάθομαι και να κοιτάω ένα ψάρι που έχει πρόβλημα υγείας και να κάνω δεήσεις στον Ύψιστο για να γίνει καλά, εκείνο δε θα γίνει καλά. Ξέρω ότι από τη στιγμή που έχω αναλάβει τη φροντίδα ενός ζωντανού πρέπει να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να το κρατήσω στη ζωή όταν αυτό απαιτηθεί. Αν και αρχάριος αυτά έπραξα και θα παραμείνω αρχάριος και πότε δε θα πω ή θα γράψω τη φράση "είμαι εμπειρος" ή τουλάχιστον να φουσκώνω από περηφάνια που τα ξέρω όλα ή τουλάχιστον που νομίζω πως τα ξέρω όλα. Ευχαριστώ για την τελευταία ευχή
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01801 seconds with 10 queries