
24-04-17, 22:50
|
Banned
|
|
Εγγραφή: 23-02-2017
Περιοχή: Μυτιληνη
Μηνύματα: 576
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skiper
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άφοβα δρυ, οξιά, σημύδα, κερασιά, μηλιά, αχλαδιά, συκιά. Τα 2 πρώτα είναι και τα καλύτερα,
Απαγορεύονται το κυπαρίσσι, κέδρος, έλατο, πεύκο, πασχαλιά, καστανιά, αμυγδαλιά, καρυδιά, το πουρνάρι και το αμπέλι. Το τελευταίο όχι γιατί έχει ρετσίνι ή κάτι τοξικό αλλά σαπίζει εύκολα.
|
Σε ευχαριστώ. Αυτά τα κατάλληλα είδη πριν τη χρήση θέλουν κάποια μορφή επεξεργασίας; Πχ βράσιμο ή αποξηρανση;
|