Εγω τα φιαλιδια των τεστ τα κοιταω με λευκο χαρτι φοντο απο πισω και συγκρινω τον χρωματισμο με αυτους του χαρτιου του τεστ. Δεν θα βγει σε καμμια περιπτωση ολο'ι'διο. Γιατι το ενα ειναι "χρωματισμενο νερο" και το αλλο εκτυπωση πανω σε λευκο χαρτι. Απλα βλεπεις την αποχρωση και διαλεγεις με τι σου μοιαζει. Δεν ειχα ποτε προβλημα σ'αυτο. Δεν το ξαπλωνα το μπουκαλακι, ορθιο παντα. Τεστακια τετρα και σερα εχω δουλεψει.
Αν μετρας και ΝΟ2 παντως κατι δεν παει καλα. ΝΟ3 πρεπει να μετρας, κατι πρεπει να υπαρχει διαφορετικα κι αυτο δεν ειναι καλο σημαδι.
Για το νερο του δικτυου σου εισαι 100% σιγουρος οτι δεν εχει καθολου μα καθολου χλωριο;
Εγω θα επαιρνα αλλα τεστ (δεν τα ξερω τα τεστακια που εχεις) πιο "επωνυμα" ας πουμε (+ ΝΗ3/ΝΗ4) και θα ξαναμετραγα...
Δεν ειναι λογικο να σου βγαζει 75mg/l με αυτη την ιχθυοφορτιση και με εβδομαδιαιες αλλαγες που κανεις (κι ας ειναι σχετικα μικρες). Το 25-30 μου ακουγεται πιο λογικο...
Αν και στις φωτο που εχεις βαλει παραπανω εμενα μου φαινεται ο χρωματισμος για 75...
|