35 lt κυβος
4 Συνημμένο(α)
προορίζετε αποκλειστικά για Γαρίδες
Πληροφορίες Διαστάσεις:31χ31χ36 Όγκος:35 λτ Κατηγορία:κυβος Φυτά:διαφορα ευκολα , moss, k,a Ψάρια / Άλλα είδη: Τιποτα Διακοσμητικά υλικά: dennerle Shrimp king Active soil , λιγες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 7 w Led Διάρκεια φωτισμού:6,5 ωρες Φιλτράρισμα: Eheim κρεμαστο εσωτερικο Θερμοστάτης: stc-1000+100w Aquarel + Ανεμιστήρας Λίπανση: μερικες σταγονες flourish Παροχή CO2: oxi Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 20 Αλλαγές νερού:15% εβδομαδα Θερμοκρασία: 24,5 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
της dennerle ειναι ο κυβος? εχεις κανει ωραια κατασταση στο γραφειο! τι γαριδες σκεφτεσαι να βαλεις?
|
Διαμαντακι, οπως και το διπλανο ;)
Τι γαριδες σκεφτεσαι? |
Ωραία πράγματα !! Αγαπώ γαριδοενυδρεία :D:D:D
Ερώτηση : το dennerle Shrimp king Active soil όταν το πατάς τρίβεται-σπάει ?? δεν το έχω δοκιμάσει στα ενυδρεία μου, γι αυτό ρωτάω . Επίσης ΝΟ3:20 και caridina δεν θα πάνε μαζί ;) |
Ωραιος,το κυβακι ειναι της ΕHEIM.
|
Παράθεση:
O Κυβος ειναι Eheim |
Σε ευχαριστώ πολύ :D εύχομαι να το χαρείς !!!
|
Μπραβο φιλε μου.
|
Όμορφη κατάσταση έχεις κάνει στο γραφειάκι σου :smt020
|
Πολύ όμορφο!
|
Ωραίος και εδώ με λίγο φως και χωρίς ακριβά φωτιστικά έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ήδη και όσο ωριμαζει θα ομορφαίνει.
|
Πολυ ωραιο. Το υποστρωμα του δινει πολυ ωραια αντιθεση.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board