Πρόβλημα με co2 της EHEIM
Γειά χαρά.
Έχω το πλήρες σύστημα co2 της EHEIM .Αυτό μόλις αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη θέλει καλιμπράρισμα.Απο ότι λένε οι οδηγίες βάζεις το ηλεκτρόδιο μέσα στο υγρό για το PH7 και μόλις σταθεροποιηθεί η τιμή πατάς το CAL κλπ... Εμένα δεν σταματάει η οθόνη να αναβοσβήνει καθόλου. Ξέρει κανείς να μου πεί γιατί? Μήπως κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ. |
Το έχεις αρκετό καιρό?
Δες μήπως το ηλεκτρόδιο ειναι βρώμικο Οταν αναβοσβύνει σημαίνει οτι δεν εχει καλιμπραριστεί Αν μετρήσεις το buffer 7 τι ένδειξη σου βγάζει? Να έχεις υπόψιν σου οτι κρατάς το cal πατημένο μέχρι να σου βγάλει την ένδειξη cal στην οθόνη. |
lasal το έχω γύρω στους 5 μήνες(έχω σε λειτουργία για την ώρα μόνο το ηλεκρόδιο).Εγώ δεν πάταγα από πριν το cal (αν αυτό εννοείς),και σήμερα που μέτρησα το buffer 7 μου έβγαλε 7,8.
Υ.Γ Το ηλεκτρόδιο δεν μου φαίνεται βρώμικο.Πάντως το ξεπλένω με νερό της βρύσης και ενίοτε το καθαρίζω με πετσέτα. |
Παράθεση:
Αν θέλεις και το manual υπάρχει εδώ http://www.eheim.de/eheim/pdf/englis..._6061_6062.pdf Ειναι σε μορφή pdf οπότε θα χρειαστείς τον acrobat reader. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board