Νεα ψαρακια (panda moor)
6 Συνημμένο(α)
Νεα ψαρακια στην παρεα..
2 panda moor.. Ειναι σε καραντινα προς το παρον και θα παραμεινουν εκει για 1-2 μηνες.. Ευχαριστω τον Σταυρο(pavos) για τον κοπο που εκανε να μου τα φερει!! Οι φωτο δεν ειναι καλες, αλλα ειναι σε πλαστικο κουτι .καλυτερες οταν μπουν σε γυαλι:D |
Καλως τα δέχθηκες Γιάννη :)
|
Nα σου ζήσουν Γιάννη , να τα χαίρεσαι και να μείνουν τα χρώματά τους έτσι :D:D
|
Ευχαριστω παιδια!!
Μακαρι Αρτεμισια.. αλλα κομματακι δυσκολο:D Ας ειναι καλα και δεν πειραζει αν αλλαξουν χρωμα. |
Φτου φτου.... Εγω τελικά κράτησα αυτά τα 2 που έχουν κ πορτοκαλί :rolleyes:
------------------------- Παράθεση:
Κ ένα πολύ μαύρο με ελάχιστο άσπρο...σχεδόν σαν black moor Ποιο θες??? |
Γερά να ναι Γιάννη μου και να γίνουν σαν Κόι :):)
Θέλω 1 ασπρο με λίγο μαύρο παρακαλώ :D:D:D:D ευχαριστώ !!! Παρε τηλ :) |
Σταυρο ,τα σπανε κι αυτα με την πορτοκαλι μουριτσα!!:p
Αρτεμισια τσιμπα το ασπρο με λιγο μαυρο:p:p Edit: με προλαβες:D |
Καλως τα δεχθηκες πολυτεκνε!!!:DΠεριμενω καλυτερες φωτο να θαυμασω περισσοτερο:)
|
ωραία ψαράκια.
Γιάννη, δυο μήνες στο κουτί θα βγάλουν τα καημένα ? |
Ευχαριστω!
Καλυτερες φωτο μολις τα παω Βεροια και μπουν σε γυαλι να συνεχισουν την καραντινα τους:D Γιωργο ,γιατι καημενα; το τζαμι ειναι πιο ποιοτικο;:D Θα τα παω Βεροια σε καμια βδομαδα, αλλα σε καραντινα παλι. |
Τίποτα δεν παθαίνουν σε πλαστικά και δεξαμενες μπορούν να ζήσουν μια χαρά δεν χρειάζονται τα ψάρια ενυδρεία :D εμείς τα φτιάξαμε για να τα βλέπουμε απο παντού ;)
|
Όμορφα :)
πόσο μπορεί να αλλάξουν τα χρώματα μεγαλώνοντας; Παράθεση:
|
Καλώς τα δέχτηκες Γιάννη. Όμορφα ψαράκια.
|
Ευχαριστω Αννα!
Γιαννη , πολυ μπορει να αλλαξουν. Απο εντελως ασπρα εως εντελως μαυρα(πιο πιθανο απ το πρωτο). Μπορει να πεταξουν και πορτοκαλι χρωμα, να αλλαξει σε καποιο σημειο το μαυρο η το ασπρο χρωμα (να εξαπλωθει η να μειωθει).. Τα παντα παιζουν:D Στην καραντινα θα περασουν ενα 10 ημερο περιπου στο αλατακι τους.. Ως προληψη. Επειτα παρακολουθηση για 2 βδομαδες περιπου και αν δεν εχουν καποιο εμφανη συμπτωμα ,θα μεταφερθουν στο κυριως ενυδρειο |
Γιαννη καλως τα δεχτηκες απο τα πιο ομορφα ψαρια που εχω δει , κι ευτυχως πηγαν σε σωστα χερια και οχι σε καπιο παιδακι με γυαλα , φιλε θα περιμενουμε φωτογραφιες καθως θα μεγαλωνουν , να τα χαιρεσαι φτου φτου
|
Να τα χαρεις Γιαννη! Στη Βεροια θα τα εχεις αυτα?
|
Ευχαριστω παιδια!
Στεφανε , προσωρινα θα πανε Βεροια , οταν ετοιμασω το 220λιτρο εδω Δραμα ,θα παρω το ενα απ αυτα ,ενω το αλλο θα μεινει στο 360λιτρο (στη Βεροια) |
Να τα χαιρεσε!!!κουκλια ειναι!!!:grin:
|
Thanks!;)
|
Πολύ όμορφα είναι τα άτιμα. Τελικά δεν υπέκυψα τότε στον πειρασμό και δεν πήρα, μιας και αποφάσισα να μην ξαναπάρω telescopic eye γιατί δεν βλέπουν καλά και με παιδεύει στο ταισμα σε έφεση με τα άλλα. Δύσκολα βρίσκει μη επιπλεουσα τροφή και με δυσκολεύει όταν θέλω να την μουλιασω και το ταΐζω στο στόμα τελικά για να αποφύγω κατάποση αέρα όσο γίνεται.
Όπως και να χει αυτά είναι προσωπικά γούστα, να τα χαίρεσαι είναι κουκλιά. 😊 Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Ευχαριστω!
Ναι ,συμφωνω.. Δεν ηταν του γουστου μου ποτε τα telescope , ενα moor εχω που ειναι και επιλογη του αδερφου μου.. απλα ετυχε τωρα και βρεθηκαν και ειπα να τα δοκιμασω. Παντως ,το moor που εχω ,τρωει πιο γρηγορα απ τα common:D |
Παράθεση:
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
3 Συνημμένο(α)
Θυμηθηκα πως εχω φτιαξει μια διπλη καραντινα, για μεσα στο επιπλο απο το 220 λιτρο που ετοιμαζω..
Ετσι ειπα να τα μεταφερω εκει , για πιο ανετα και λεω να περασουν εκει την καραντινα τους και μετα να τα παω Βεροια.. Αρα ,οριστε και φωτο στο γυαλι:D |
Παράθεση:
οπως λεει κι ο γιαννης πιο γρηγορα και πιο πολυ απο τα commet:D |
Να τα χαιρεσαι Γιάννη!!!!:D
Τωρα ειδα το θεμα...λόγω διακοπών!! |
Ευχαριστω Σακη!;)
|
Γιάννη πολύ όμορφα τα moor σου. Είχα δει και εγώ σε ένα κατάστημα αλλά καθώς πλέον τα ενυδρεία μου είναι υπερπλήρη δεν μπορώ να βάλω άλλα......................:smt084
|
Να σαι καλα Χρηστο!
Μεγαλωνουν τα ψαρακια και οπως ηταν αναμενωμενο αρχιζουν να πετανε και πορτοκαλι:D |
Παλι ξεκινησες να τα βαφεις?:D
|
:D:D
Καλα θα ηταν να μην αλλαζαν , αλλα χρυσοψαρα ειναι , να μην δειξουν το χρωμα τους;:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board