Το πρώτο 54λιτρο
1 Συνημμένο(α)
Το 54 λιτρο μου 2,5 μήνες μετά από το αρχικό του στήσιμο.
Υ.Γ. Έχει ακόμα χώρο για φυτά ... ;) |
Μπράβο πολύ ωραίο!...
Για κάνε μας μια γενικη παρουσίαση...ψάρια, εξοπλισμό, διαστάσεις...ξέρεις τα βασικά. Α, και τι φυτά! Κωνσταντίνα |
Ενυδρείο Juwel 54 λίτρα (60x30x30) με εσωτερικό φίλτρο και λάμπα 15W μανίσια.
Φυτά:
Ψάρια:
|
Παράθεση:
Μακαρι να σου ερθουν σε καλη κατασταση ! |
καλως ηρθες στην παρεα μας
|
gsa, δεν θέλω να σε απογοητευσω, αλλά είχα παραγγείλει κι εγώ 3 γλαστράκια από το ίδιο μαγαζί δοκιμαστικά, και επειδή τα παρέλαβα σε 1 μήνα από την παραγγελία, μόνο το ένα ήταν σε καλή κατάσταση, τα άλλα 2 ήταν σάπια.... Ελπίζω να είναι πιο ανθεκτικά αυτά που πήρες εσύ γιατί πραγματικά αργούνε πάρα πολύ..!
->πολύ ωραίο φαίνεται το ενυδρείο σου, καλή συνέχεια!:p |
Παράθεση:
κατάσταση. Η συσκευασία περιελάμβανε δύο σακούλες με υγρό όπου σε κάθε μία από αυτές υπήρχαν 5 γλαστράκια. Η μία από αυτές ήταν σε άψογη κατάσταση και ελαφρώς αφυδατωμένη ενώ η άλλη ήταν τελείως αφυδατωμένη με αποτέλεσμα από εκείνη να σωθούν κάποιες ρίζες - 2 από κάθε γλαστράκι περίπου. Επειδή αναζήτησα το δέμα μέσω ΕΛΤΑ - λόγω καθυστέρησης - ανακάλυψα ότι έρχονται ΟΔΙΚΩΣ από Γερμανία με πρώτη στάση στη Θεσσαλονίκη (10 ημέρες νωρίτερα από ότι στην Πάτρα). Πάντως ύστερα από σχολαστική εργασία περίπου 4 ωρών έχουν φυτευτεί στο ενυδρείο πλέον. |
Παράθεση:
Λέμε ... τεράστια μόρφωση !!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Η απάντηση ήταν άμεση αφού την επόμενη εργάσιμη ημέρα με πήραν τηλέφωνο στην εργασία μου στην Πάτρα ! |
δηλαδη που ειναι τρο***ες οι γερμανοι και τα στελνουν με υπηρεσια εδαφους φταινε τα ελτα ?? :smt068
δεν παμε καλααααα...:smt030:D |
να μεινουμε επι του θεματος κυριοι ..........
ευχαριστω |
...ΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! σε είπε "κύριο"!!! :smt062 τον...!!!
|
Παράθεση:
Καλή συνέχεια!! |
Παράθεση:
ευχαριστω |
1 Συνημμένο(α)
Και μια σημερινή φωτογραφία 1,5 μήνα μετά από την προηγούμενη.
|
Σημαντική πρόοδος για ενάμιση μήνα.
Είναι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου αλλά μάλλον θα το αλλάζεις συχνά μέχρι να βρεις πως σου αρέσει. :smt081:smt081 Αν θέλεις μια συμβουλή εκμεταλλέυσου την ρίζα ! Είναι ωραίο κομμάτι... μπορείς να κάνεις θαύματα με αυτήν. |
ταιριαζουν παιδια τα ζωοτοκα με ραμιρεζι?:confused:
|
Παράθεση:
Στην παρούσα φάση ραμίρεζι και σκαλάρια δεν υπάρχουν πλέον στο ενυδρείο (ick είναι η φανερή αιτία, ιχθυοφόρτιση είναι η υποψία μου - χωρίς όμως να αλλάξουν οι δείκτες αφού οι μετρήσεις μου είναι τακτικότατες). Έχουν αντικατασταθεί από tiger barbs (τα δύο ενυδρεία ... εξακολουθούν να είναι δύο :p ) |
1 Συνημμένο(α)
Tο 54λιτρο όπως ξαναστήθηκε ύστερα από τη μεταφορά του από το σπίτι στο γραφείο (είναι φανερή η αντανάκλαση του τηλεφώνου στο τζάμι του ενυδρείου ;) )
Λίγες λεπτομέρειες για αυτό: Φυτά: Microsorium pteropus, Anubias nana, Egeria Densa, bacopa caroliliana, Ceratopteris thalictroides, Lilaeopsis brasiliensis, Cryptocoryne beckettii ''petchii'', Echinodorus tenallus (κ.α. που δε θυμάμαι) Ψάρια: Brachydanio rerio, Hyphessobrycon pulchripinnis, Hyphessobrycon sweglesi, Caridina japonica. Συνθήκες: ΝΟ3 10, ΝΟ2 0, GH 7, kH 4, pH 6.8 Εβδομαδιαίες αλλαγές: 12 λίτρα (περίπου 22 %) Λιπάσματα: πλήρης σειρά της seachem |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board